• Ideal 150.png
  • bancontact 150.png
  • Maestro 150.png
  • Mastercard 150.png
  • Visa 150.png
  • Paypal 150 Final.png

Muizenstraat 51, 3520 Zonhoven

Onze belevingswinkel vind je in Zonhoven in het midden van Belgisch Limburg. Je bent er van harte welkom om in de ruime collectie te snuisteren, een leuk spel te spelen en te kopen, een drankje te nuttigen of advies in te winnen bij één van onze enthousiaste medewerkers om zo jouw nieuwe lievelingsspel te ontdekken.

Molenstraat 6, 3600 Genk

In december en januari kan je ook tijdelijk terecht in onze pop-up in Genk! Nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Zijn je kids de computerspellen beu gespeeld? Dan brengen wij graag de gezelligheid tot bij jou in de woonkamer met één van onze 6000 spellen. Kom gerust eens langs!
Bekijk route

Onze Missie

...zoveel mogelijk mensen terug rond de tafel te krijgen om gezellig samen een spel te spelen.

Het spelen van een spel zorgt ervoor dat je samen een leuke tijd kan beleven, weg van de smartphone, laptop, tablet, ... en gewoon samen even kan ontsnappen uit de dagelijkse rush.

Het Spelhuis biedt het grootste gamma spellen aan in de Benelux en kan jou met het nodige advies helpen een spel te kiezen dat jou en jouw famile en vrienden veel plezier zal doen beleven. Je kan bij ons terrecht in de webshop maar ook in onze belevingswinkel te Zonhoven om spellen te kopen. Daarnaast organiseren we ook regelmatig toffe events om mensen met elkaar in contact te brengen en samen spellen te spelen.
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in ons Cookiebeleid.