Abomination: The Heir of Frankenstein
0 Reviews | Review toevoegen

Het is twintig jaar geleden sinds Victor Frankenstein stierf op een schip in het Noordpoolgebied, maar zijn wraakzuchtige wezen leeft voort, net als Robert Walton, de zeekapitein die beloofde de du...

Verzendkosten

€ 2,99 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 69,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Laat het ons weten.

Het is twintig jaar geleden sinds Victor Frankenstein stierf op een schip in het Noordpoolgebied, maar zijn wraakzuchtige wezen leeft voort, net als Robert Walton, de zeekapitein die beloofde de duivel te doden. Het is nu 1819 en een duisternis daalt neer in de stad Parijs. Een mysterieuze weldoener van gigantische status is in de wetenschappelijke gemeenschap opgedoken, die nooit zijn gezicht heeft laten zien en beweert het onderzoek van wijlen Frankenstein te bezitten. Hij sponsort een grote wedstrijd en biedt een nog grotere prijs: het mysterie van de sterfelijkheid ontsluiten!

Gerenommeerde wetenschappers van over de hele wereld doen mee: sommigen zijn aangetrokken om dit eeuwige raadsel op te lossen, anderen werden gedwongen tegen hun wil. Maar er komt ook een bepaalde kapitein, één die diep achterdochtig is tegen de geheimzinnige beschermheer, in de hoop zijn gelofte eindelijk te kunnen nakomen.

Abomination: The Heir of Frankenstein is een competitief spel van strategische monsterbouw voor 2-4 spelers, geïnspireerd door Mary Shelley's klassieke roman van gothic horror. In het spel heeft het wezen jouw hulp nodig om te bereiken wat zijn eigen schepper niet zou doen: een gruwel zoals hij tot leven brengen, een metgezel om zijn ellendige eenzaamheid te beëindigen. Door middel van plaatsing van werkers en zorgvuldig beheer van ontbindende middelen, verzamel je materialen van de begraafplaatsen en lijkenhuizen in de stad, verricht je waardevol onderzoek aan de Academie van Wetenschappen, huur je gerenommeerde medewerkers in en zwaai je weg in je laboratorium - alles in het werk een poging om een ​​nieuwe vorm van leven samen te stellen en deze te bezielen met een 'vonk van zijn'. Doe het goed en het wezen kan je belonen tijdens één van zijn verrassingsbezoeken; doe slecht, en je kan spijt krijgen dat ja niet meer moeite doet.


Verhalende elementen spelen een rol tijdens het spel, geleid door je beslissingen, wat leidt tot mogelijk ongunstige resultaten. Het spel eindigt wanneer je erin slaagt je creatie tot leven te brengen of wanneer de Captain het wezen doodt. Dan vervult de speler met de meeste punten Frankensteins duistere erfenis en wordt hij zijn erfgenaam, in goede en kwade dagen...


NaamAbomination: The Heir of Frankenstein
Speelduur90-180 min
Aantal spelers2-4
Leeftijd13+
UitgeverPlaid Hat Games
DesignerDan Blanchett
SoortWorker Placement
TaalEngels
TaalonafhankelijkNee
Ranking (BGG)4925

boardgamegeek.com

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * hebben we nodig om je vraag te kunnen beantwoorden.

Je vraag is verzonden. Bedankt!

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in ons Cookiebeleid.