Discoveries: The Journals of Lewis and Clark [FR]
0 Reviews | Review toevoegen

Het dobbelspel Discoveries: The Journals of Lewis and Clark speelt zich af in 1803. President Jefferson heeft beslist om een expeditie op touw te zetten om de grote, onontgonnen gebieden i...

Verzendkosten

€ 5,99 

€ 29,99
Prijs per stuk

 

Dit product is niet in voorraad. Wil je dat we het voor jou bestellen bij onze leverancier? Neem dan contact met ons op.

Op verlanglijst
 

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Laat het ons weten.

Het dobbelspel Discoveries: The Journals of Lewis and Clark speelt zich af in 1803. President Jefferson heeft beslist om een expeditie op touw te zetten om de grote, onontgonnen gebieden in het pas verworven Louisiana te verkennen.
Meriwether Lewis en William Clark krijgen de opdracht om het gebied in kaart te brengen, contact te leggen met de inheemse bevolking en de fauna en flora te documenteren.

Terwijl het bordspel Lewis and Clark een race was om als eerste de top van de berg te bereiken, ligt de nadruk bij dit spel op de exploratie.
De belangrijkste missies zijn nu gebied ontdekken, een pact maken met lokale stammen en een inventarisatie opmaken van de natuurlijke soorten.
De dobbelstenen zijn daarbij je trouwe metgezellen. Je kan dobbelen met die van jou, maar je kan ook de dobbelstenen van je tegenstanders te gebruiken.

Opgelet! Het gaat om de Fransie versie van Discoveries. Het spel is echter 100% taalonafhankelijk en de Engelse spelregels kunnen digitaal worden bezorgd of hier gedwonload worden.


Naam
Speelduur
Aantal spelers
Leeftijd
Uitgever
Designer
Soort
Taal
Taalonafhankelijk
Ranking (BGG)
Discoveries: The Journals of Lewis and Clark
60 minuten
2-4
14+
Ludonaute
Cédrick Chaboussit
Dobbelspel
Frans
Ja
Top 750

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * hebben we nodig om je vraag te kunnen beantwoorden.

Je vraag is verzonden. Bedankt!

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in ons Cookiebeleid.