Warhammer Underworlds: Beastgrave
0 Reviews | Review toevoegen

Doe mee met het ultieme competitieve miniaturenspel met de kernset Warhammer Underworlds: Beastgrave. Binnenin vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen met gamen in de diepten van Beastgrave...

Verzendkosten

€ 2,99 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 60,00
€ 54,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Laat het ons weten.

Doe mee met het ultieme competitieve miniaturenspel met de kernset Warhammer Underworlds: Beastgrave.
Binnenin vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen met gamen in de diepten van Beastgrave, met dobbelstenen, miniaturen, kaarten en meer.

Deze set van Warhammer Underworlds bevat:

  • De complete en bijgewerkte regels voor Warhammer Underworlds, bijgewerkt van Warhammer Underworlds: Nightvault om duidelijker, scherper en strakker te zijn dan ooit tevoren, met spannende nieuwe gamemechanieken zoals verplaatsbare dodelijke hexes, evenals het bevatten van kennis en kunst die Beastgrave zelf verkent.
  • De complete oorlogsbende Ravagers van Grashrak - een groep dodelijke beesten die iedereen willen doden die Beastgrave binnenkomt. Bouw je brayherd met 6 push-fit plastic modellen, gegoten in bruin plastic om ervoor te zorgen dat ze opvallen, zelfs als ze ongeverfd zijn, plus vechterkaarten en een aantal warband-specifieke kaarten waarmee je hun wilde strategieën in de strijd kunt ontketenen.
  • De complete oorlogsband van Skaeth's Wild Hunt - een groep Kurnothi-jagers met vreemde, door de natuur gegeven kracht en woeste dapperheid. Bouw je Kurnothi met 5 push-fit plastic modellen, gegoten in groen plastic, en bouw je decks met gevechtskaarten en een aantal warband-specifieke kaarten waarmee je hun groene kracht in de strijd kunt benutten.
  • 2 dubbelzijdige spelborden die kunnen worden gebruikt om je slagveld samen te stellen.
  • (Waarschijnlijk) alle Warhammer Underworlds-tokens die je ooit nodig zult hebben, inclusief doelen, wondmarkeringen, gloriepunten en nog veel, veel meer.
  • Tientallen universele kaarten - gambits, doelen en upgrades die door elke krijgsbende kunnen worden gebruikt, perfect voor het bouwen van kaarten met Grashrak's Ravagers en Skaeth's Wild Hunt of het brengen van je favoriete krijgsbende naar Warhammer Underworlds: Beastgrave.
  • 11 dobbelstenen - 5 aanvalsdobbelstenen, 3 verdedigingsdobbelstenen en 3 magische dobbelstenen, genoeg voor de meest verwoestende slagen, wanhopige verdedigingen en cataclysmische spreuken!

Of je nu een nieuwe speler bent die je reis wil beginnen, of een ervaren gamer die je spel voor seizoen 3 wil bijwerken, deze set is een must-have.

Aantal spelers: 2
Speelduur: 30 min
Leeftijd: 12+
Taal: Engels

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * hebben we nodig om je vraag te kunnen beantwoorden.

Je vraag is verzonden. Bedankt!

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in ons Cookiebeleid.