Opgelet! Door vertragingen bij Bpost kan het zijn dat je pakketje iets langer onderweg is dan normaal.

Filter

close
0
Onbeperkt
Boardgameweekend-2020
Ik ga op reis en ik neem mee… een uitgebreide collectie bordspellen. Zowel gezinnen met kinderen, koppels, gamers als niet-gamers zijn welkom op deze derde editie van ons spellenweekend. Naast het gamen voorzien we ook wat andere activiteiten zoals een boardgame quiz en een bingo-avond met leuke (bordspel) prijzen!

Voor de gamers
Er worden drie grote ruimtes voorzien waar we ongestoord non-stop kunnen gamen. Wie, wat en wanneer bepalen jullie zelf. Wij brengen uiteraard een uitgebreid assortiment aan spellen mee, maar jullie zijn ook vrij om eigen pareltjes mee te nemen! We voorzien zowel spellen voor kinderen, families, beginnende en gevorderde spelers.

 
Voor de niet-gamers
Het hotel biedt verschillende mogelijkheden: binnenzwembad met glijbaan, een speeltuintje, sportterreinen, minigolf, … en ligt op wandelafstand van het strand. Voor de shoppers zijn er ook heel wat winkels in de buurt. Plopsaland bevindt zich op 20 minuten rijden.

Dit spellenweekend gaat door te Nieuwpoort in de Floreal. Om te overnachten is er keuze uit een studio of een appartement, allen uitgerust met televisie, telefoon, kleine keuken en badkamer met toilet en douche. Er is mogelijkheid om te reserveren voor het uitgebreid ontbijt buffet en er zijn voldoende eetgelegenheden in en rond het hotel. Maar je kan natuurlijk ook zelf koken in je studio of appartement. Een perfecte locatie en accomodatie dus voor iedereen!
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in ons Cookiebeleid.