Terra Mystica Terra Mystica Terra Mystica
Terra Mystica Terra Mystica Terra Mystica
[2EHANDS] Terra Mystica (Basisspel)
0 Review | Review toevoegen
Een spel met een uniek mechanisme: zoals Terra Mystica, is er geen tweede spel!

Artikelnummer

2H-WGG1315

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

‚ā¨¬†59,99
‚ā¨¬†47,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Wat je nog moet weten:
product pro icon
2,5 kilogram aan zéér kwalitatief speelmateriaal
product con icon
Geen spel voor beginners
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Terra Mystica is een strategisch spel met een eenvoudig spelprincipe waarbij geluk een kleine rol speelt. Je leidt één van de 14 volkeren die het terrein op het bord proberen te veranderen om er gebouwen op te bouwen. Aan de ene kant is het ongunstig als er andere spelers in de buurt zijn, omdat dit je uitbreidingsmogelijkheden beperkt, maar aan de andere kant is dit juist aantrekkelijk, aangezien dit in het spel een aantal voordelen oplevert. Dit spanningsveld maakt Terra Mystica uniek en daardoor zit je op het puntje van je stoel tot het einde van het spel.

Gebouwen kunnen worden verbeterd om nog meer inkomsten te krijgen, zoals arbeiders, priesters, geld en kracht. Bouw tempels om meer invloed te krijgen op de elementen water, vuur, lucht en aarde. Bouw je burcht om de speciale eigenschap van je factie te kunnen gebruiken. Breid je gebied uit en bouw nieuwe nederzettingen om veel arbeiders tot je beschikking te hebben, of zorg voor een gestage stroom geld door handelshuizen te bouwen.
 
De 14 prachtig vormgegeven volkeren beschikken elk over unieke speciale eigenschappen en in combinatie met de bonuskaarten, die elke ronde van eigenaar wisselen, zorgt dit voor een grote diversiteit waardoor het spel steeds anders verloopt.

Gebruikt - Zeer goed: Beperkt gebruikt, geen gebruikssporen, geen beschadigingen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Strategie-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-