The Manhattan Project [FR/DUITS]
The Manhattan Project [FR/DUITS]
0 Reviews | Review toevoegen

In The Manhattan Project speel je één van de wereldmachten uit de jaren zestig die strijdt voor de plaats als eerste supermacht. Dit bereik je door het bouwen van atoombommen. The Manhattan projec...

Verzendkosten

€ 5,99 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 49,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Laat het ons weten.

In The Manhattan Project speel je één van de wereldmachten uit de jaren zestig die strijdt voor de plaats als eerste supermacht. Dit bereik je door het bouwen van atoombommen.

The Manhattan project is een puur "worker-placement"-spel. In een beurt kun een speler zijn werkers uitsturen en diverse acties uitvoeren, zoals bommen bouwen, uranium vergaren, geld inzamelen, nieuwe werkers rekruteren, spioneren, bommen testen en laden.

De speler die als eerste in The Manhattan Project Board Game het vooropgestelde aantal punten weet te verzamelen, wint het spel. Je kan enkel punten scoren door bommen te bouwen. Om deze bommen te bouwen, is uranium en plutonium nodig, dat opgewekt kan worden door je werkers aan de slag te laten gaan in fabrieken, ze om te scholen tot ingenieurs en wetenschappers.

Let op: Dit is de Frans/Duitse versie van The Manhattan Project. Het spel is echter taalonafhankelijk. Je hoeft dus geen tekst te lezen om het spel te kunnen spelen.

Naam
Speelduur
Aantal spelers
Leeftijd
Uitgever
Designer
Soort
Taal
Taalonafhankelijk
Ranking (BGG)
The Manhattan Project
120 minuten
2-5
13+
Minion Games
Brandon Tibbetts
Strategie, Worker Placement
Frans, Duits
Ja
Top 250

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * hebben we nodig om je vraag te kunnen beantwoorden.

Je vraag is verzonden. Bedankt!

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in ons Cookiebeleid.