Scythe
3 Reviews | Review toevoegen

De verhaallijn van Scythe speelt zich af in een alternatieve setting in de duistere en onstabiele periode kort na de eerste wereldoorlog. De Westerse wereld ligt nog in puin en probeert langza...

Verzendkosten

€ 2,99 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 79,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Laat het ons weten.

De verhaallijn van Scythe speelt zich af in een alternatieve setting in de duistere en onstabiele periode kort na de eerste wereldoorlog. De Westerse wereld ligt nog in puin en probeert langzaamaan overeind te krabbelen. In al deze onrust is er een kapitalistische stadstaat, genaamd “The Factory” die deze oorlog van de zwaarbewapende Mechs heeft voorzien. Nu deze haar fabrieksdeuren plotseling heeft gesloten en al het verdere contact uitblijft, zien verschillende naties hun kans om hun territoria uit te breiden, gebieden te veroveren en te investeren in haar economieën.  Scythe is een veelzijdig spel voor gevorderde spelers waarin je stevig strategisch inzicht zal moeten tonen om nieuwe gebieden te ontdekken en de juiste grondstoffen te delfen om je natie te ontwikkelen. Daarnaast mag je je leger niet verwaarlozen of je opponenten jagen je naar huis. Je zal verschillende doelen moeten nastreven, maar ook je populariteit is van levensbelang om de overwinning te kunnen claimen.

De Nederlandstalige regels van Scythe kan je hier vinden.
Naam
Speelduur
Aantal spelers
Leeftijd
Uitgever
Designer
Soort
Taal
Taalonafhankelijk
Ranking (BGG)
Scythe
90 minuten
1-5
14+
Stonemaier Games
Jamey Stegmaier, Alan Stone
Strategie, Worker Placement
Engels
Nee
Top 10

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

ine - 03-11-2018 21:28

Zeer leuk worker placement spel. De mechanismen in dit spel zijn zeer goed uitgewerkt en ook over de gebruikte materialen is nagedacht. Door de steeds wisselende combo van karakters en spelborden is het spel elke keer weer anders. Zeker een aanrader voor mensen die graag grote spellen spelen die wel even mogen duren ;)

Tom - 11-03-2017 08:27

Geweldig leuk worker placement, punten scorend, conflict uitlokkend spel. En ook nog eens miniatures die je kan schilderen zou je dat willen. Is ook goed solo te spelen door automa decks die een speler simuleren.

Rien - 09-03-2017 18:40

Scythe gaat niet alleen over grote machines, maar is gewoon een machine van een spel. Elke mechanic sluit zo perfect naadloos in elkaar.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * hebben we nodig om je vraag te kunnen beantwoorden.

Je vraag is verzonden. Bedankt!

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in ons Cookiebeleid.