Pokémon: Lost Origin (Checklane Blister)
Pokémon: Lost Origin (Checklane Blister)
0 Review | Review toevoegen
Terwijl de grens tussen dimensies uit elkaar scheurt, stort Giratina VSTAR de wereld in de abyssale schaduw van de Verloren Zone! Wees op uw hoede voor de kracht van de Verloren Zone - in...

Artikelnummer

POK18285061

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0820650806568

‚ā¨¬†8,99
‚ā¨¬†6,49
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 35

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Terwijl de grens tussen dimensies uit elkaar scheurt, stort Giratina VSTAR de wereld in de abyssale schaduw van de Verloren Zone! Wees op uw hoede voor de kracht van de Verloren Zone - in tegenstelling tot de aflegstapel, kunnen kaarten die hier worden verzonden niet worden teruggevonden. Terwijl Aerodactyl VSTAR deze vervormde kracht gebruikt, verschijnen Magnezone, Drapion, Hisuian Goodra en Hisuian Zoroark ook als Pokémon VSTAR om te pronken met hun eigen verbazingwekkende vaardigheden, samen met Kyurem VMAX. Boven de schaduwen toveren Enamorus V en Radiant Gardevoir oogverblindende magie in de Sword & Shield-Lost Origin-uitbreiding!

Deze checklane blister bevat 1 boosterpack, 1 promokaart, een coole Pokémon coin en een codecard voor de Pokémon Trading Card Game Live. Er zijn twee verschillende promokaarten: Croagunk of Scorbunny. Deze worden willekeurig geleverd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Serie
Lost Origin