Aeon's End: War Eternal Aeon's End: War Eternal Aeon's End: War Eternal
Aeon's End: War Eternal Aeon's End: War Eternal Aeon's End: War Eternal
Aeon's End: War Eternal
0 Review | Review toevoegen
Gravehold blijft het laatste bastion van De Wereld Die Was. Terwijl de buitenaardse invallen van de wezens die alleen bekend zijn als De Naamlozen toenemen, duikt een groep vreemde overlevenden op...

Artikelnummer

IBCAEDW1

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0792273251561

‚ā¨¬†54,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Gravehold blijft het laatste bastion van De Wereld Die Was. Terwijl de buitenaardse invallen van de wezens die alleen bekend zijn als De Naamlozen toenemen, duikt een groep vreemde overlevenden op uit de leegte zelf. Zullen zij Gravehold's redding of haar ondergang zijn?

War Eternal is een standalone spel dat compatibel is met het coöperatieve deck-building spel Aeon's End. Spelers strijden om Gravehold te verdedigen tegen De Naamlozen en hun hordes met behulp van unieke vaardigheden, krachtige spreuken, en een geheel nieuwe cast van dynamische personages. Met een aantal vernieuwende mechanismen, waaronder een variabel beurtvolgordesysteem dat de chaos van een aanval simuleert en regels voor deckbeheer die zorgvuldige planning vereisen, kan War Eternal alleen gespeeld worden of gecombineerd met andere Aeon's End inhoud voor een spelervaring als geen ander.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Coöperatief-
Strategie-

Aantal spelers-

1 speler-
2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-