Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Wees de eersten die voet zetten op Arrakis. Het Dune: Adventures in the Imperium rollenspel neemt je mee naar een verre toekomst die verder gaat dan alles wat je je ooit voorgesteld hebt, waar angst de geestdoder is, dus zorg dat je je verstand bij je houdt. Het Imperium is een plaats van dodelijke duels, feodale politiek, en mysterieuze vermogens. Adellijke huizen voeren voortdurend politiek om macht, invloed en wraak in een universum waar een mes het lot van miljoenen kan veranderen. Bouw je huis, hak je plaats in het universum in, en vecht om de keizerlijke troon. Neem je personages mee op een reis door de werelden van de baanbrekende Dune sciencefiction boekenreeks van Frank Herbert, Brian Herbert, en Kevin J. Anderson, en bewoon elite agenten die werken voor adellijke huizen waar mentats, zwaardmeesters, spionnen, Bene Gesserit zusters, slinkse adviseurs, of zelfs woestijn Fremen zich verenigen om je banier te volgen.

Wie je ook kiest te zijn, onthoud dat wie het kruid beheerst, het universum beheerst.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Meer informatie over Dune: Adventures in the Imperium

Dune: Adventures in the Imperium is een tabletop role-playing game gebaseerd op de klassieke sciencefiction roman Dune. Het spel is ontworpen door Modiphius Entertainment en werd uitgebracht in 2021. Het speelt zich af in de rijke en complexe wereld van Dune, waarin spelers de rollen aannemen van personages als Mentats, Bene Gesserit, Fremen en andere inwoners van de woestijnplaneet Arrakis.

Het spel heeft een uniek regelsysteem dat het belang van politiek, diplomatie en intriges in het Dune-universum benadrukt. Spelers kunnen zich met van alles bezighouden, van gevechten om de controle over de waardevolle kruidenbron, tot politiek gemanoeuvreer en spionage, tot verkenning en ontdekking van de barre woestijnplaneet.

Het spel bevat ook een uitgebreide gids over de wereld van Dune, die spelers voorziet van een schat aan achtergrondinformatie over het universum en de vele personages, facties en conflicten. Het spel is ontworpen om meeslepend en boeiend te zijn, met de nadruk op verhalen vertellen en gezamenlijk rollenspel.

Dune: Adventures in the Imperium is goed ontvangen door fans van de Dune-serie en door spelers die op zoek zijn naar een rijke en complexe rollenspelervaring. Het biedt een unieke mix van sciencefiction, politiek en avontuur, en laat spelers de fascinerende en gevaarlijke wereld van Arrakis op een nieuwe en spannende manier verkennen.