Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
Blokkenmoza√Įek (3D Compositiespel)

Blokkenmoza√Įek (3D Compositiespel)

34,99

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)
   1  2  

Het leukste bouwspeelgoed vind je bij Het Spelhuis

Bij Het Spelhuis vind je speelgoed om mee te bouwen, geschikt voor ieder kind! Al het bouw- en constructiespeelgoed dat je bij ons vindt is van de beste kwaliteit en gerenommeerde merken. Je vindt een ruim aanbod, zowel in onze fysieke winkel als op onze webshop. 

Bouwspeelgoed is goed voor de ontwikkeling

Blokken stapelen, gebouwen maken, een stad ontwerpen, een dier namaken, ... Bouwspeelgoed is razend populair en dat bij alle leeftijden. Het is niet alleen heel leuk om met speelgoed te bouwen. Constructiespeelgoed bevordert daarnaast de fijne motoriek, de creativiteit en het ruimtelijk inzicht. Bouwspeelgoed stimuleert ook nog eens de fantasie, want het laat verschillende vormen van rollenspellen toe met thema's zoals politie, boerderij, prinsessen. 

Bouwspeelgoed voor alle leeftijden

Bouwspeelgoed is niet alleen leuk voor baby's en peuters, maar ook oudere kinderen kunnen helemaal opleven wanneer ze bouwen met speelgoed. Zowel jongens als meisjes kunnen zich amuseren met bouwspeelgoed.

Bouwspeelgoed met magneten

De laatste jaren zijn er heel veel nieuwe speelgoedmerken met magnetisch speelgoed uitgekomen! SmartMax en MagiCube zijn op dit vlak de koplopers. Zij maken kwalitatief en duurzaam speelgoed dat veilig is voor de allerkleinsten! Je kind kan op die manier spelenderwijs ontdekken hoe magneten werken. Zoek je magnetisch speelgoed voor oudere kinderen? Dan doe je best inspiratie op bij Geomag. Al deze topmerken zijn meteen uit voorraad leverbaar.

Bouwspeelgoed voor scholen

Al heel wat scholen, crèches en andere instellingen hebben een beroep gedaan op ons bouwspeelgoed. Je vindt onze topmerken terug in kinderdagverblijven, kleuterklassen, speelzalen, ... Je bestelling wordt snel en veilig verzonden vanuit onze speelgoedwinkel. Bestel je liever op factuur? Contacteer ons dan.