Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Warhammer Warcry is een tabletop miniatuur oorlogsspel uitgegeven door Games Workshop, het bedrijf achter de populaire Warhammer franchises. Het speelt zich af in hetzelfde fantasy-universum als Warhammer Age of Sigmar, maar richt zich op gevechten op kleinere schaal tussen warbands in plaats van grote legers.

In Warcry stellen de spelers hun eigen warbands samen. Zo'n warband bestaat uit een verscheidenheid aan krijgers van verschillende facties en rassen. Deze warbands bestaan meestal uit 5 tot 20 modellen, en de spelers verplaatsen ze om beurten over een slagveld en gaan het gevecht aan.

Het spel kent een aantal verschillende scenario's en overwinningsvoorwaarden, elk ontworpen om de spelers op verschillende manieren uit te dagen. Deze kunnen bestaan uit het veroveren van doelen, het verdedigen van grondgebied, of simpelweg het wegvagen van de warband van de tegenstander. Spelers kunnen ook verschillende tactieken en vaardigheden gebruiken om een voordeel te behalen, waaronder speciale vaardigheden en spreuken die uniek zijn voor elke factie.

Een van de unieke aspecten van Warcry is de focus op verhalende gameplay. In plaats van simpelweg gevechten uit te vechten om het gevecht, worden spelers aangemoedigd hun eigen verhalen en campagnes te creëren, compleet met vertakkende paden en onvoorspelbare wendingen. Dit maakt het spel een bijzonder populaire keuze voor roleplayers en creatieve gamers die de wereld van Warhammer nader willen verkennen.

Warhammer Warcry een snelle en spannende wargame die strategische diepgang combineert met meeslepende storytelling. Of je nu een doorgewinterde veteraan van het Warhammer-universum bent of een nieuwkomer die iets nieuws wil proberen, het is een spel dat zeker de moeite waard is om uit te proberen.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2