Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Haal de magische wereld van Disney in huis met deze geweldige Disney puzzels. Van de Leeuwenkoning en Jungleboek tot Sneeuwwitje en Doornroosje. Je favoriete Disneyfiguren krijgen allemaal hun plekje in je interieur.

Kies hieronder uit ons uitgebreide aanbod Disney puzzels en leef je maar lekker uit! 


Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
De mooiste Disney thema's - Puzzel (1000)

De mooiste Disney thema's - Puzzel (1000)

17,99

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)
   1  2 3 4 5  

Disney puzzels voor volwassenen

Het maakt niet uit hoe oud je bent, deze mooie puzzels van Disney laten ieders hart sneller kloppen. Wij hebben de leukste Disney puzzels voor volwassenen. Onze favorieten zijn de Disney puzzels van Schmidt. Die zijn geïllustreerd door Thomas Kinkade en prachtig om na het puzzelen op te hangen in een kader. Ook de Disney Villainous Puzzels van Ravensburger zijn een echte aanrader voor Disney fans. Je kan ook terug in de tijd gaan met de Disney Classic Collection of Disney Collector's Edition. De afbeeldingen van deze klassiekers halen mooie herinneringen op en brengen je kindertijd terug. We hebben Disney puzzels van 500 stukjes, 1000 stukjes, 2000 stukjes en zelfs de grootste Disney puzzels van 40320 stukjes!

Disney kinderpuzzels

Ook voor kinderen hebben we de leukste Disneypuzzels, zowel van de klassiekers als de moderne tekenfilms. We hebben zelfs puzzels met extra grote stukken zodat ze makkelijk gelegd kunnen worden door kinderen. Bovendien zijn puzzels ontzettend leerrijk voor de jongsten onder ons.

Lees ook deze 9 redenen waarom puzzelen zo populair is.

Disney 3D-puzzels

Er bestaan zelfs 3D Disney puzzels, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Welke puzzel past bij jou?

Weet je niet welke puzzel je moet kopen? Wij helpen je stukje voor stukje vooruit.