Lady and the Tramp - Puzzel (1000) Lady and the Tramp - Puzzel (1000)
Lady and the Tramp - Puzzel (1000) Lady and the Tramp - Puzzel (1000)
Disney: Lady and the Tramp - Puzzel (1000)
0 Review | Review toevoegen
Puzzel met 1000 stukjes met bijzondere Disney afbeelding van Thomas Kinkade.

Artikelnummer

SCH-59490

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

4001504594909

€ 17,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Variatie: Disney: Lady and the Tramp - Puzzel (1000)
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De Duitse spel- en puzzelproducent Schmidt is een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van spellen en legpuzzels. De legpuzzels van Schmidt zijn altijd erg geliefd.
Puzzelen is niet enkel voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Lady and the Tramp
Lady and the Tramp is gevuld met familie, avontuur en nieuwe liefde. Het American Film Institute heeft de film erkend als een van de top 100 meest gepassioneerde films aller tijden. De bloeiende relatie tussen "Lady", een onschuldige en mooie cocker-spaniël en "Tramp", een valse straathond van "de verkeerde kant van de nummers" wordt verteld in deze full-length speelfilmproductie uit 1955, de 15e van Walt Disney's klassieker tekenfilms. Alle onvergetelijke personages en momenten in de film zijn vastgelegd voor het plezier van de Thomas Kinkade-puzzelaar. Wie kan het moment vergeten waarop ze hun liefde voor elkaar hebben bevestigd? De lichten gloeien als de zon ondergaat in deze prachtige Victoriaanse stad. De bloemrijke voorgrond en de explosies van kleur in het gebladerte zijn een eerbetoon aan het romantische realisme van de film. Het genuanceerde panorama als geheel zal de kijker steeds opnieuw aanspreken wanneer verborgen details opnieuw worden gevonden. Lady and the Tramp van Thomas Kinkade Studios, een episch verhaal van de klassieke Walt Disney-film, zal fans van alle leeftijden verrassen.

Premium Quality Puzzels
Premium Quality-puzzels voor volwassenen Deze puzzels, die in verschillende formaten verkrijgbaar zijn, zijn van de hoogste kwaliteit.
De stukjes zijn zo fijn gesneden dat ze naadloos aan elkaar passen.
De prachtige afbeeldingen van verschillende topartiesten kunnen elke slaap- of woonkamermuur verfraaien. Met deze Premium Quality-puzzels wordt puzzelen pas echt genieten!

Merk: Schmidt
Aantal stukjes: 1000
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Aantal Stukjes
1000
Afmetingen
69 x 49 cm
Leeftijd
12 - 99 jaar
Merk
Schmidt
Illustrator
Thomas Kinkade
Thema
Disney