Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 431  Bezig met laden...
Nieuw!
   1  2 3 4 5  

De nieuwste gezelschapsspellen en puzzels bij Het Spelhuis

Deze pagina wordt dagelijks aangevuld met nieuwe spellen, puzzels, boeken en nog veel meer waarmee je gezelligheid rond een tafel kan beleven. Onze specialisten stellen het beste gamma voor jullie samen: een mix tussen populaire bordspellen en verborgen parels.

Waarvoor kan je terecht bij Het Spelhuis?

Gezelschapsspellen

Gezelschapsspellen voor het hele gezin, gemakkelijke bordspellen voor beginners, kinderspellen, zware boardgames, ... Bij Het Spelhuis vind je altijd wel wat je zoekt! We hebben zowel online als in onze fysieke winkel het grootste aanbod. Je vindt bij ons onder andere kaartspellen, dobbelspellen, spellen voor koppels, spellen voor groepen, spellen om alleen te spelen, educatieve spellen, ... We bieden zowel oeroude klassiekers, populaire spellen als verborgen pareltjes. Een gezelschapsspel is een sociale bezigheid en een ideale manier om een leuke tijd te hebben met collega's, vrienden en familie.  Ben je op zoek naar tips en aanraders? Aarzel dan zeker niet om ons team van spellenliefhebbers te contacteren!

Puzzels

Puzzelen is hip! Ben je al sinds je kindertijd niet weg te slaan van de puzzeltafel of heb je deze leuke hobby recent ontdekt? We hebben voor ieder wat wils. We hebben een uitgebreid aanbod kinderpuzzels en puzzels voor volwassenen. Je vindt bij ons niet enkel de klassieke legpuzzel, maar ook een uitgebreid aanbod 3D puzzels. Speciaal voor ouderen hebben we ook een collectie puzzels met extra grote stukken. En we vergeten natuurlijk niet dat iedere puzzelaar ook puzzelaccessoires nodig heeft.

De beste online bordspellen winkel van België en Nederland

Het Spelhuis is ontstaan uit een passie voor gezelschapsspellen. Sarah en Sven begonnen Het Spelhuis als hobbyproject naast hun gewone job, maar ze wisten Het Spelhuis al snel om te toveren tot een professionele winkel en webshop. We bestaan inmiddels uit een groot en gevarieerd team waarin iedereen zijn specialiteit heeft. Onze gezamenlijke missie: Jong en oud terug samen laten spelen. We willen volwassenen hun kindertijd terug laten beleven én kinderen juist die cruciale herinneringen laten maken. We hebben meer dan 10.000 verschillende artikelen en zijn daarmee de grootste speler. We horen jullie wel eens zeggen 'Als je het bij Het Spelhuis niet vindt, vind je het nergens'. En vermits we jullie niet teleur willen stellen, vullen we ons aanbod dagelijks aan met nieuwe spellen en puzzels. Ben je pas begonnen met bordspellen spelen en kan je door de bomen het bos niet meer zien? We helpen je graag verder om de perfecte match te vinden! Zowel in onze fysieke winkel als via onze webshop zijn we makkelijk bereikbaar voor vragen en advies.