Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Wil je meer weten over Blood Bowl? Dan kan je meer lezen in deze boeken en tijdschriften.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Meer informatie over Spike

Spike magazine is een publicatie geproduceerd door Games Workshop die gewijd is aan het spel Blood Bowl, een fantasy sportspel dat zich afspeelt in de Warhammer Fantasy wereld. Het tijdschrift is genoemd naar de bal die in het spel wordt gebruikt en die van spikes is voorzien om hem gevaarlijker te maken.

Het eerste nummer van Spike verscheen in 2016 en het is sindsdien een regelmatige publicatie geworden, met meerdere uitgaven per jaar. Elk nummer bevat een verscheidenheid aan artikelen en features die interessant zijn voor Blood Bowl spelers en fans.

De inhoud van Spike magazine omvat nieuwe teamroosters, verduidelijkingen en updates van de regels, advies over teambuilding en coaching, toernooiverslagen, interviews met spelers en ontwerpers, en diepgaande artikelen over de lore en geschiedenis van het spel. Het tijdschrift bevat ook soms exclusieve miniaturen en andere goodies die in het spel gebruikt kunnen worden.

Spike Magazine is een belangrijk onderdeel van de Blood Bowl community, en het biedt spelers een manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het spel. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of een nieuwkomer in de wereld van Blood Bowl, Spike is een geweldige bron voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren en meer betrokken wil raken bij het spel.

Meer informatie over Blood Bowl Almanac

De Blood Bowl Almanac is een supplement voor het miniatuur wargame Blood Bowl, uitgegeven door Games Workshop. Het bevat een verzameling regels, teams en andere inhoud, bedoeld om het spel uit te breiden en te verbeteren.

De Almanac bevat regels voor het spelen met nieuwe teams, evenals nieuwe sterspelers, nieuwe beloningen, en nieuwe regels voor competitie spelen. Naast de nieuwe teams bevat de Almanak ook regels voor gemengde teams, waarmee coaches spelers van verschillende teams kunnen combineren tot unieke roosters. Er zijn ook regels voor competities, waaronder nieuwe evenementen en speciale regels die gebruikt kunnen worden om variatie aan een competitie toe te voegen.

De Blood Bowl Almanac bevat ook achtergrondinformatie over de wereld van Blood Bowl, en nieuwe illustraties en artwork. Het is bedoeld als aanvulling op het Blood Bowl basisregelboek en andere supplementen, en is ontworpen om naast deze producten gebruikt te worden om een rijkere en meer diverse spelervaring te creëren.