Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Cards Against Humanity is een erg populair party- en kaartspel. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2011. Het wordt ook wel een kaartspel voor vreselijke mensen genoemd. De inhoud van het spel kan beledigend of politiek incorrect zijn. Het doel van het spel is dat de spelers de grappigste of meest schandalige zin of zin creëren door twee verschillende kaarten te combineren.

Het spel wordt meestal gespeeld met drie of meer spelers. Elke speler krijgt een hand witte kaarten, die verschillende zinnen of woorden bevatten. In elke ronde treedt één speler op als de spelmeester. Die trekt een zwarte kaart met daarop een vraag of zin die niet af is. De andere spelers kiezen dan een van hun witte kaarten om een antwoord op de vraag te geven, die ze anoniem aan de spelmeester geven. De spelmeester leest dan alle antwoorden voor en kiest het antwoord dat hij het grappigst of schandaligst vindt. De speler die het gekozen antwoord heeft ingediend verdient een punt.


Het basisspel bestaat uit 460 witte kaarten en 90 zwarte kaarten. Speel je Cards Against Humanity vaak? Dan zijn de uitbreidingen interessant voor jou. Elke uitbreiding voegt weer nieuwe kaarten aan het spel toe en zorgt voor nog meer mogelijkheden. Cards Against Humanity wordt ook al in heel veel varianten gemaakt. Het originele spel is in het Engels, maar er zijn ondertussen ook al vertalingen gemaakt.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Cards Against Disney

Cards Against Disney

31,99

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)
   1  2  

 » Wat voor een spel is Cards Against Humanity?
 » Is Cards Against Humanity een spel voor kinderen?
 » Is Cards Against Humanity een Nederlands spel?
 » Is Cards Against Humanity een leuk spel?