Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
De puzzels van Dixit vormen uit prachtige collectie met legpuzzels van 500 en 1000 stukjes. De puzzels zijn gebaseerd op de welbekende afbeeldingen uit het Dixit universum. Sinds 2006 zijn er meer dan 1000 Dixit-kaarten gemaakt. Die kan je nu terugvinden in mooie puzzels. 

Deze puzzels zijn het ideale cadeau voor elke Dixit-liefhebber. Als extraatje bevat elke puzzeldoos ook een exclusieve Dixit-kaart die je aan je Dixit spel kan toevoegen.

De puzzels zijn ook ideaal om in te kaderen. Een puzzel van 500 stukjes is 34 x 48 cm groot. Een puzzel van 1000 stukjes is 48 x 68 cm groot.


Weergave:


Bezig met laden...

Meer informatie over Dixit Puzzels

Dixit is een populair kaartspel gemaakt door het Franse spelbedrijf Libellud. Het spel staat bekend om zijn prachtig geïllustreerde kaarten, en het spel houdt in dat spelers proberen hun kaarten te koppelen aan een aanwijzing van de verteller.

Naast het kaartspel heeft Libellud ook een serie Dixit-puzzels gemaakt. Deze puzzels lijken op het spel in die zin dat ze prachtige illustraties bevatten, en de uitdaging is om de verborgen betekenis achter de illustraties te vinden.

De puzzels zijn er in verschillende maten en moeilijkheidsgraden en zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen

Een van de unieke aspecten van Dixit puzzels is dat de uiteindelijke oplossing geen duidelijke afbeelding of foto is, maar eerder een abstract idee of concept dat wordt weergegeven door de voltooide puzzel. Dit betekent dat spelers hun fantasie en creativiteit moeten gebruiken om de betekenis van de puzzel te begrijpen, wat een extra laag uitdaging en intrige toevoegt aan de ervaring.

De Dixit puzzels van Libellud zijn een originele manier om met kunst bezig te zijn en je probleemoplossende vaardigheden op een unieke en creatieve manier uit te dagen.