Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Epic Encounters zijn kant-en-klare RPG ontmoetingen in een doosje. Het is dus geen rollenspel op zich, maar je kan Epic Encounters gebruiken om je fantasy rollenspellen naar een hoger niveau te tillen. Ze kunnen aan je bestaande campagne toegevoegd worden, gebruikt worden om een gloednieuwe campagne te starten, als one-shot avonturen gespeeld worden, of zelfs gecombineerd worden! Ideaal dus voor mensen die graag een kort avontuur willen uitproberen of Dungeon Masters met weinig tijd om voor te bereiden. Epic Encounters is compatibel met de vijfde editie van 's werelds favoriete rollenspel: Dungeons & Dragons.

Elke Epic Encounters set bevat alles wat je nodig hebt om een epische ontmoeting uit te voeren: Miniaturen, dubbelzijdige speelmat, en tokens, PLUS een boek dat je helpt het gewone in het epische te veranderen met plothaken, geruchten, locaties, stat blocks, nieuwe wezens en gedragingen, en geweldige GM tactieken om dreiging op te leggen en de spanning op te voeren. Met één Epic Encounters doos ben je ongeveer 2 tot 4 uur aan het spelen. De miniaturen zijn ongeschilderd maar wel al in elkaar gezet. Steamforged Games, de uitgever van Epic Encounters, staat al jaren bekend om het maken van erg goede gedetailleerde miniaturen. Indien je dat wenst kan je de miniaturen ook schilderen. Hier vind je alle materialen die je daar voor nodig hebt.


Weergave:


Bezig met laden...

Welke verschillende Epic Encounters zijn er?

Warband boxes


Elke warband box bevat een plot-gedreven avontuur met een rijke fantasie setting. Daar sta je oog in oog met een epische ontmoeting met een unieke baas en zijn volgelingen! Elke set bevat tot 20 gedetailleerde, voorgemonteerde minis (met tot negen unieke sculpts) een avonturenboek, en een dubbelzijdige spelmat om je verhaal tot leven te brengen. Voeg je warband box toe aan een bestaande campagne, speel als eenmalig avontuur, of combineer met een boss box voor een climactisch einde!

Voorbeelden van Warband boxes zijn: Shrine of the Kobold QueenHall of the Orc KingVillage of the Goblin ChiefChamber of the Serpent FolkLabyrinth of the Goblin TsarArena of the Undead HordeHive of the Ghoul-kinIsland of the Crab Archon

 

Boss boxes


Wil je een GROTE uitdaging? Pak dan een eindbaasdoos! Deze sets bevatten op zichzelf staande set-piece ontmoetingen die in elke campagne gebruikt kunnen worden, of als climactische afsluiting van een warband box. Binnenin vind je een HUGE boss mini (de rode draak heeft een spanwijdte van 11 inch!) en een avonturenboek boordevol aanwijzingen, statistieken, en monsterkennis om je fantasie aan het werk te zetten.

Voorbeelden van Boss boxes zijn: Lair of the Red DragonCaverns of the Frost GiantSwamp of the HydraTemple of the Snake GodWeb of the Spider TyrantTower of the Lich EmpressBarrow of the Corpse CrawlerCove of the Dragon Turtle

Hoe kan je de Epic Encounters dozen combineren?

Hoewel je de Epic Encounters perfect los van elkaar kan spelen, worden ze altijd uitgebracht in paren (1 warband box en 1 boss box). Je kan de dozen uit zo'n paar Epic Encounters met elkaar combineren voor een nog groter avontuur. Je speelt dan eerst de Warband box en nadien de Boss box.

Dit zijn de mogelijke combinaties:
Shrine of the Kobold Queen → Lair of the Red Dragon
Hall of the Orc King‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč → Caverns of the Frost Giant
Village of the Goblin Chief → Swamp of the Hydra
Chamber of the Serpent Folk → Temple of the Snake God
Labyrinth of the Goblin Tsar → Web of the Spider Tyrant
Arena of the Undead Horde → Tower of the Lich Empress
Hive of the Ghoul-kin → Barrow of the Corpse Crawler
Island of the Crab ArchonCove of the Dragon Turtle