Termijn

Je hebt gedurende 60 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier of komen afgeven in onze winkel in Zonhoven. Hiervoor heb je 60 dagen de tijd nadat je de retour hebt aangemeld via onderstaand formulier. De wettelijke termijn om de terugbetaling te doen is 14 dagen na ontvangst van de retour, maar wij stellen alles in het werk om de terugbetaling binnen de 3 werkdagen uit te voeren.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening. Indien gewenst kunnen wij jou een verzendlabel bezorgen. De kosten hiervoor worden op voorhand duidelijk meegedeeld en worden afgetrokken van het terug te storten bedrag.


Klik hier om je bestelling te retourneren

Terugbetaling

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. De terugbetaling zal gebeuren via overschrijving of de manier waarop je bestelling werd geplaatst (bv. terugbetaling op je Paypal-account).

Voorwaarden

Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, moeten deze onbeschadigd zijn en zich bij voorkeur in de originele verpakking bevinden (bv. de verzegelende folie rond de spellen mag niet weggehaald worden), inclusief alle geleverde toebehoren. Het risico ligt hierbij bij de koper. Indien artikelen beschadigd retour komen (bv. verzegelende folie werd verwijderd of beschadigd), zal hier een waardevermindering op toegepast worden. Ook indien een retourzending verloren raakt of nooit bij ons aankomt, ligt het risico bij jou als koper.

Welke producten kunnen niet geretourneerd worden?

  • Cadeaubonnen
  • Gebruikte producten
  • Trading Card Games zoals Pokémon, Magic the Gathering, Yu-Gi-Oh, ... 
    Omdat tradingcards gevoelig zijn voor schommelingen op de financiële markten, kunnen ze om die reden worden uitgezonderd van het herroepingsrecht.