Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Pak je plasmageweren, spreukcomponenten en jetpacks! Welk rollenspel je ook wil spelen: Fate Core is de basis die het kan waarmaken. Fate Core is een flexibel systeem dat alle werelden die je verzint kan ondersteunen.

Heb je altijd al een post-apocalyptische spaghettiwestern willen spelen met tentakel monsters? Zwaarden en tovenarij in de ruimte? Wou je dat er een spel was gebaseerd op je favoriete serie boeken, film of televisie, maar is dat er nooit van gekomen? Fate Core is je antwoord.

Fate Core is een tabletop rollenspel over proactieve, bekwame mensen die dramatische levens leiden. Creëer je personages en ontwikkel meteen groepsdynamiek met ons unieke gefaseerde char gen systeem. Gebruik die personages als springplank voor het vertellen van verhalen in onze GM worldbuilding hoofdstukken.

Wil je beginnersvriendelijk, gestroomlijnd spel? Bekijk dan Fate Accelerated, ontworpen voor snelheid.

Op zoek naar een strak, verfijnd, portemonnee-vriendelijk naslagwerk voor de regels? Leg een (of meer!) exemplaar van Fate Condensed binnen handbereik, haal je dobbelstenen tevoorschijn, en begin te spelen.

Op welke manier je ook wilt spelen, er is altijd een Fate die bij je past!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Meer informatie over Fate RPG

Fate RPG (afkorting van "Fantastic Adventures in Tabletop Entertainment") is een rollenspel systeem gemaakt door Evil Hat Productions. Het is een populair systeem voor tabletop gaming dat de nadruk legt op verhalen vertellen, improvisatie en het samen bouwen van een wereld.

De kern van het Fate systeem is het gebruik van aspecten, dat zijn beschrijvende zinnen die kunnen worden opgeroepen om acties een bonus of straf te geven. Aspecten kunnen van alles beschrijven, van de fysieke eigenschappen van een personage tot zijn relaties met andere personages en de aard van de wereld waarin hij leeft.

Fate heeft ook een uniek dobbelmechanisme, waarbij spelers met vier fudge dobbelstenen gooien (met twee "+" zijden, twee "-" zijden en twee blanco zijden) en de resultaten optellen om de uitkomst van een actie te bepalen. Spelers kunnen lotpunten (een soort valuta in het spel) uitgeven om de uitkomst van een worp te beïnvloeden of aspecten aan te roepen om bonussen te krijgen.

Fate staat bekend om zijn flexibiliteit, en het systeem kan worden aangepast aan de meest uiteenlopende settings en genres, van science fiction tot fantasy tot horror. Er zijn ook veel officiële en door fans gemaakte supplementen beschikbaar die extra regels en inhoud bieden.

Fate RPG is een spelsysteem dat creativiteit, samenwerking en verhalen vertellen aanmoedigt, waardoor het een populaire keuze is voor gamers die op zoek zijn naar een flexibele en boeiende tabletop RPG-ervaring.