Rummikub XXL Rummikub XXL
Rummikub XXL Rummikub XXL
Rummikub XXL
0 Review | Review toevoegen
Rummikub XXL is een nieuwe uitvoering van het overbekende spel Rummikub! Deze versie is speciaal gemaakt voor degene die wat moeite hebben...

Artikelnummer

50458.106

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8711808504585

‚ā¨¬†42,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Rummikub XXL is een nieuwe uitvoering van het overbekende spel Rummikub! Deze versie is speciaal gemaakt voor degene die wat moeite hebben met het aflezen van de originele stenen. Met dit grotere design zijn de Rummikub stenen makkelijk te lezen en blijft het spel voor iedereen leuk om te spelen! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

Spelomschrijving
Spelers moeten zo snel mogelijk de tegels op hun bordje kwijt zien te raken door de juiste combinaties te leggen. Dat kan met de tegels van je bordje of met de tegels die al op tafel liggen.
In Rummikub zijn de populairste elementen van een aantal bekende spelen, zoals Mah-Jongg, domino, jokeren en aspecten van het schaakspel verwerkt.
De houders voor de Rummikubstenen hebben vrolijke felle kleuren. Ook krijgt iedere speler voor elk goed aangelegde steen 1 beloningsfiche. De winnaar is degene met de meeste fiches.


Naam
Speelduur
Aantal spelers
Leeftijd
Uitgever
Designer
Soort
Taal
Taalonafhankelijk
Rummikub XXL
20-40 minuten
2-4
8+
Goliath Games
Ephraim Hertzano
Familiespel, Teggellegspel
Nederlands
Ja
   

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Leeftijd
6+
Aantal spelers
2-4
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Nederlands
Frans
Duits
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Type
Tegellegspel