Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Star Wars X-Wing Second Edition is een populair en boeiend tabletop miniaturen spel dat spelers de kans biedt de opwinding van sterrengevechten in het Star Wars universum te ervaren.


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Star Wars X-Wing Second Edition (ook bekend als Star Wars X-Wing 2.0) is een tabletop miniaturen spel uitgegeven door Fantasy Flight Games. Het is een tactisch spel dat sterrengevechten in het Star Wars-universum simuleert. Spelers besturen miniatuurmodellen van starfighters uit het Star Wars-universum en nemen deel aan snelle luchtgevechten.

In X-Wing 2.0 bouwen spelers hun eigen eskaders met een verscheidenheid aan starfighter-modellen van de Rebel Alliance, het Galactic Empire en andere facties, elk met unieke vaardigheden en upgrade-opties. Het spel bevat een reeks aanpasbare bewegingssjablonen en een uniek manoeuvreersysteem dat dynamische en onvoorspelbare bewegingen op het tafelblad mogelijk maakt.

Je kan het spel op verschillende manieren spelen, waaronder standaard luchtgevechten, teamgevechten en campagnemissies met specifieke doelen. Bovendien bevat het spel diverse scenario's waarmee spelers beroemde gevechten uit de Star Wars films en het uitgebreide universum kunnen naspelen.

X-Wing 2.0 gebruikt een vereenvoudigde set regels vergeleken met zijn voorganger, met meer nadruk op strategische besluitvorming en minder op het onthouden van specifieke spelmechanismen. Het spel is geprezen om zijn toegankelijkheid, diepgang en strategische verscheidenheid.