Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Bordspellen weekend aan zee:
‚ėľ Vrijdag 18 oktober 2024 tot en met zondag 20 oktober 2024
‚ėľ Floreal Nieuwpoort, op 3 minuutjes van het strand
‚ėľ Voor families, koppels en vriendengroepen

Hier wil jij ook bij zijn:
‚ėľ Je eigen appartement of studio met alle comfort
‚ėľ Mogelijk om 3 dagen lang spellen te spelen in de speelzalen
‚ėľ Leuke extra activiteiten zoals zwemmen, Bingo, minigolf, ...
‚ėľ Wij brengen meer dan 100 spellen mee
‚ėľ Speel samen met je vrienden/familie of ontmoet net nieuwe spelers
‚ėľ Vorige editie brachten we meer dan 100 spelers samen

Nog vragen? info@spelhuis.be

Het bordspellenweekend is exclusief voor mensen die een accomodatie boeken. Het is niet mogelijk om deel te nemen zonder een verblijf te boeken.
Bezig met laden...

Ik ga op reis en ik neem mee… een uitgebreide collectie bordspellen. Zowel gezinnen met kinderen, koppels, gamers als niet-gamers zijn welkom op ons spellenweekend. Naast het gamen voorzien we ook wat andere activiteiten zoals een boardgame quiz en een bingo-avond met leuke (bordspel) prijzen!

Voor de gamers
Er worden drie grote ruimtes voorzien waar we ongestoord non-stop kunnen gamen. Wie, wat en wanneer bepalen jullie zelf. Wij brengen uiteraard een uitgebreid assortiment aan spellen mee, maar jullie zijn ook vrij om eigen pareltjes mee te nemen! We voorzien zowel spellen voor kinderen, families, beginnende en gevorderde spelers.

Voor de niet-gamers
Het hotel biedt verschillende mogelijkheden: binnenzwembad met glijbaan, een speeltuintje, sportterreinen, minigolf, … en ligt op wandelafstand van het strand. Voor de shoppers zijn er ook heel wat winkels in de buurt. Plopsaland bevindt zich op 20 minuten rijden.

Dit spellenweekend gaat door in de Floreal in Nieuwpoort.. Om te overnachten is er keuze uit een studio of een appartement, allen uitgerust met televisie, telefoon, kleine keuken en badkamer met toilet en douche. Er is mogelijkheid om te reserveren voor het uitgebreid ontbijt buffet en er zijn voldoende eetgelegenheden in en rond het hotel. Maar je kan natuurlijk ook zelf koken in je studio of appartement. Een perfecte locatie en accomodatie dus voor iedereen!