De Kolonisten van Catan: Aanpassingsset
De Kolonisten van Catan: Aanpassingsset
De Kolonisten van Catan: Aanpassingsset
0 Review | Review toevoegen
Combineer de houten en kunststof editie. Met deze aanpassingsset kunnen eigenaars van de “oude” houten editie de nieuwe kunststof uitbreidingen ook spelen zonder een...

Artikelnummer

999-KOL34

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8717249199274

‚ā¨¬†14,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Combineer de houten en kunststof editie. Met deze aanpassingsset kunnen eigenaars van de “oude” houten editie de nieuwe kunststof uitbreidingen ook spelen zonder een nieuw basisspel te hoeven aanschaffen.

999 Games geeft al sinds 1998 'De Kolonisten van Catan' uit. Dit spel is in juli 2012 vernieuwd voor wat betreft speelmateriaal en artwork. De houten speelstukken werden bv. vervangen door gedetailleerde kunststof speelstukken.
De houten en kunststof edities van het basisspel en de vele uitbreidingen die het spel kent, waren helaas niet altijd goed te combineren. 999 Games komt daarom met deze aanpassingsset, zodat de grootste struikelblokken met betrekking tot het combineren van de verschillende uitgaven van 'De Kolonisten van Catan' worden opgelost.

Deze set bevat:
  • Randdelen van het basisspel
  • Randdelen van de uitbreiding van het basisspel voor 5 en 6 spelers
  • Speelkaarten van het basisspel en de uitbreiding voor 5 en 6 spelers
  • 3 houten metropolen

Opmerking: Deze set zorgt er uitsluitend voor dat de spellen van de twee edities gezamenlijk speelbaar zijn. Eventuele grafische verschillen worden met deze set niet opgelost.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.