Dominion (Basisspel)
Dominion (Basisspel)
Dominion (Basisspel)
4 Reviews | Review toevoegen
Je bent tot koning gekroond van een prachtig klein land met glooiende heuvels, kronkelende riveren en vruchtbare landerijen. Het leven zou zo mooi kunnen zijn, maar helaas zijn er...

Artikelnummer

999-DOM01N

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8719214423322

‚ā¨¬†41,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Je bent tot koning gekroond van een prachtig klein land met glooiende heuvels, kronkelende riveren en vruchtbare landerijen. Het leven zou zo mooi kunnen zijn, maar helaas zijn er geschillen met omliggende staten. Verschillende vorsten proberen ten koste van elkaar hun koninkrijk uit te breiden!

In dit spel stel je een stapel kaarten samen die je koninkrijk voorstelt. In deze stapel bevindt zich je geld, de te behalen overwinningspunten en de acties die je kunt uitvoeren. Iedere speler begint met een paar koperstukken en drie landgoederen. Dat zal in de loop van het spel veranderen.

Uitgestrekte, door onderdanen bevolkte provincies, prachtige gebouwen en koffers vol goud zullen je deel zijn als je dit spel slim speelt. Het uiteindelijke doel is om het grootste koninkrijk te veroveren. Dat wordt aan het einde van het spel in overwinningspunten gemeten.

Sorteren op:

Review toevoegen
Tom - 30-06-2023 11:42

Een heel leuk spel dat zeker aan te raden is voor card game fanaten. Er zit een grote variatie aan spelvormen in door de kaartencombinaties en deze vallen nog verder uit te breiden de vele uitbreidingen van het spel.

Sarah van Het Spelhuis - 11-01-2022 20:37

Leuk spel voor iedereen die van een strategisch kaartspel met veel mogelijkheden houdt. Dominion is ondertussen al een echte klassieker en blijft goed verkopen in onze winkel. Deze basisdoos bevat al heel wat kaarten, maar indien je wil kan je ook nog een van de uitbreidingen toevoegen voor nog meer variatie.

Vp - 28-08-2021 18:11

Als alle andere spelen van dominion een leuk, snel en fraai weer gegeven kaart spel. Zeer te vreden. Wat men wel kan veranderen is de indeling van de doos.... nog steeds geen logica gevonden in de volgorde van de sorting van de kaarten,

Ralph - 03-08-2021 22:35

Tof kaartspel met uniek concept. Grote herspeelbaarheid en variatie mogelijk door verschillende types kaarten te combineren.

Taal-

Nederlands-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Deck/Pool/Bag Building-
Kaartspel-
Strategie-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-