Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land
Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land Meeple Land
Meeple Land
5 Reviews | Review toevoegen
In Meeple Land probeer je het meest prestigieuze pretpark ooit te bouwen! Koop de meest opwindende attracties, bied de beste diensten aan en verwelkom zoveel mogelijk bezoekers door bussen...

Artikelnummer

01201

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

3664824000973

‚ā¨¬†39,99
‚ā¨¬†37,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 14

Wat je nog moet weten:
product con icon
De aanbevolen leeftijd is 10+, maar volgens ons eerder 8+
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

In Meeple Land probeer je het meest prestigieuze pretpark ooit te bouwen! Koop de meest opwindende attracties, bied de beste diensten aan en verwelkom zoveel mogelijk bezoekers door bussen en reclame. Reageer op de behoeften van het publiek en het succes volgt! Zorg dat je geen enkele bezoeker verwaarloost, want ongelukkige bezoekers zullen je reputatie schaden. Als bezoekers tevreden zijn, verdien je de meeste prestigepunten. Kies zorgvuldig je attracties en zorg ervoor dat de verschillende paden door je park geen doodlopende wegen worden, want net als ongelukkige bezoekers schaden die je goede reputatie. Aan het einde van het spel wordt je park geëvalueerd en wordt de speler met de meeste prestigepunten uitgeroepen tot winnaar.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Stef - 19-09-2021 08:57

Erg leuk spel in een leuk thema. Ook voor de minder ervaren bordspelers is dit een echte aanrader!

Roy Theunissen - 01-09-2021 10:22

Vermakelijk spel voor jong en oud met een erg leuk thema. Kleurrijk artwork waar je vanzelf vrolijk van wordt.
De regels zijn simpel waardoor het ook voor jongere spelers goed te volgen is. Hoewel het spel prima met 2 spelers gespeeld kan worden is het leuker met 4 spelers, omdat er dan sneller verschillende tegels beschikbaar komen om uit te kiezen.

Rani - 09-08-2021 08:24

Ik kocht dit spel omdat het me zoveel deed denken aan de computergame Rollercoaster Tycoon, waar ik een heel grote fan van ben. Het thema vind ik dus super leuk. De regels zijn eenvoudig maar het is best wel een uitdaging om een goed park te bouwen en dan ook nog eens de juiste meeples te pakken te krijgen. Het spel duurt niet super lang waardoor je snel meerdere potjes na elkaar kan spelen, ik ben fan! :)

Nancy - 01-06-2021 16:07

Meeple land is een leuk tegellegspel voor jong en oud. Je gaat als het ware een pretpark bouwen. Je moet echter met verschillende aspecten rekening houden bij het bouwen van je pretpark nl. Je moet zorgen voor een verschillend aanbod aan attracties en je moet je meepletjes gelukkig maken door ze te plaatsen bij een attractie. Het is een superleuk spel met hier en daar toch wat denkwerk. Illustraties zijn mooi uitgewerkt. Een aanrader!

Het Spelhuis - 03-01-2021 11:58

Een leuk spel met een origineel thema! Wie houdt er nu niet van om zijn eigen pretpark te maken. Het spel speelt erg vlot en de regels zijn niet moeilijk. Volgens ons is het eerder een 8+ spel. We hebben het zowel met volwassenen als met onze kinderen gespeeld en het viel telkens in de smaak.

Spel

Leeftijd
10+
Aantal spelers
2-4
Speelduur
30-60 min.
Taal
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Uitgever
Blue Orange
Auteur
Cyrille Allard, Frédéric Guerard
Type
Tegellegspel

Taal-

Nederlands-
Engels-
Frans-
Duits-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Tegellegspel-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-