Abyss Abyss
Abyss Abyss
Abyss
1 Review | Review toevoegen
Waag je kans om koning te worden van Abyss . Wees sluw en verzamel vele stemmen in de gemeenteraad om zoveel mogelijk bondgenoten aan jouw zijde te...

Artikelnummer

BOM03-001

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

3770000010138

‚ā¨¬†42,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waag je kans om koning te worden van Abyss. Wees sluw en verzamel vele stemmen in de gemeenteraad om zoveel mogelijk bondgenoten aan jouw zijde te krijgen, of versla de monsters die je tegenkomt tijdens jouw reisweg. Neem de beste heren in dienst en gebruik hun krachten optimaal om later één of meerdere locaties te controleren in deze onderwaterwereld. Diegene die de meeste invloed heeft zal het spel onvoorwaardelijk winnen en gekroond worden tot koning van Abyss!

Sorteren op:

Review toevoegen
Leentje - 30-07-2021 22:21

Het eerste wat opvalt aan dit spel is de prachtige vormgeving, het artwork is gewoon fenomenaal en de parels als resource zijn een leuke toevoeging. Het spel speelt erg vlot en bevat leuke mechanismen met verschillende opties om punten te scoren. Enkel het monster track valt een beetje licht uit, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de leviathan uitbreiding. Daarom: 4 sterren!

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Kaartspel-
Push Your Luck-
Strategie-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-