Caldera Park Caldera Park
Caldera Park Caldera Park
Caldera Park
0 Review | Review toevoegen
Welkom in de Noord-Amerikaanse wildernis! Adembenemende berguitzichten en spectaculaire geisers liggen in het verschiet. Uitgestrekte bossen en prairies bieden onderdak aan de vele...

Artikelnummer

KEG01401

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8719327688762

‚ā¨¬†33,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 6

Wat je nog moet weten:
product pro icon
Van het topduo Kiesling & Kramer!
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Welkom in de Noord-Amerikaanse wildernis! Adembenemende berguitzichten en spectaculaire geisers liggen in het verschiet. Uitgestrekte bossen en prairies bieden onderdak aan de vele diersoorten. Help de verschillende diersoorten in harmonie samen te leven. Zoek drinkplaatsen, bevolk zoveel mogelijk delen van je park en verzamel de grootste dierenfamilies om je park tot een succes te maken.

Maar pas op, want de weersomstandigheden zijn vaak onvoorspelbaar en dit kan de inheemse dieren ernstig treffen. De andere spelers kunnen ook je plannen in de war sturen terwijl ze aan hun natuurpark bouwen. Plaats je diertegels zo optimaal mogelijk, steeds rekening houdend met de terreintypes en weersomstandigheden, en het beste natuurpark kan van jou zijn.

Caldera Park is ontworpen door het legendarische duo Kramer en Kiesling en is de opvolger van Savannah Park en richt zich meer op de ervaren spelers.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Tegellegspel-

Aantal spelers-

1 speler-
2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-