Harry Potter: Hogwarts Battle (Basisspel) Harry Potter: Hogwarts Battle (Basisspel)
Harry Potter: Hogwarts Battle (Basisspel) Harry Potter: Hogwarts Battle (Basisspel)
Harry Potter: Hogwarts Battle (Basisspel)
6 Reviews | Review toevoegen
De krachten van het kwaad dreigen het Zweinsteinkasteel te overspoelen. Harry Potter: Hogwarts Battle is een coöperatief deckbuilding spel, waarbij 2...

Artikelnummer

USODB010400

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0700304047700

‚ā¨¬†54,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

De krachten van het kwaad dreigen het Zweinsteinkasteel te overspoelen. Harry Potter: Hogwarts Battle is een coöperatief deckbuilding spel, waarbij 2 tot 4 studenten de veiligheid van de school proberen te waarborgen door het verslaan van schurken en het consolideren van hun verdediging. In het spel nemen de spelers de rol van een Zweinsteinstudent op zich: Harry, Ron, Hermelien of Neville, elk met hun eigen persoonlijke kaartendeck dat wordt gebruikt om magie en invloed te verwerven.

Door invloed te verwerven, voegen de spelers meer kaarten toe aan hun deck in de vorm van iconische personages, spreuken en magische voorwerpen. Andere kaarten stellen hen in staat om weer gezond te worden of te vechten tegen schurken, waardoor ze niet aan de macht komen. De schurken zetten spelers terug met hun aanvallen en Dark Arts. Alleen door samen te werken zullen de spelers in staat zijn om alle schurken te verslaan en het kasteel te beveiligen tegen de krachten van het kwaad.

Sorteren op:

Review toevoegen
Jef Jaenen - 12-08-2021 10:51

Leuk spel! Op korte tijd zeer veel gespeeld!
Met 2 spelers is het spel aan de gemakkelijke kant, met 4 spelers kan het echt moeilijk worden.

Minpunt: de productie van het spel door de uitgever laat soms te wensen over.
In ons geval zaten kaarten voor het ene spel bij het andere spel (alles was wel compleet) en de regels van een spel ontbrak (online kunnen downloaden).

Rani Sannen - 01-06-2021 10:45

Een fantastisch spel! Werd ons aangeraden omdat het aansloot bij onze interesses. En dat bleek helemaal waar te zijn.
Urenlang speelplezier en tijd vliegt voorbij.
Het is een echte coöp wat het fijn spelen maakt. Als een hecht team van tovenaars proberen uit te spelen. Een echte aanrader!

Ellen - 04-04-2021 07:39

Super tof uitgedacht spel. Elke karakter heeft zijn eigen tofee eigenschap die als je de boeken/films kent ook echt passen. Ben zelf een grote dominion fan dus het concept van de kaarten kende ik al. Een echte aanrader. Je kan elk jaar spelen en herspelen waardoor je steeds moeilijker gaat. Ook een topper voor onze 12 jarige zoon en heel begrijpbaar Engels.

G. Van Gestel - 24-06-2020 09:14

Geweldig leuk spel, en zeker als je fan bent van Harry Potter. Het spel is, zoals de boeken, ingedeeld in 7 delen. Het wordt dus steeds uitdagender. De eerste spellen gingen vrij vlot met 3 en 4 spelers maar vanaf spel 3 wordt het heel moeilijk om met meer dan 2 spelers te winnen van de slechteriken. Het blijft wel leuk en is erg verslavend.

Chanty - 11-04-2019 00:06

Hogwarts Battle is één van de beste deck-building & co-op game die ik bezit. De doos is erg goed georganiseerd van zich zelf en de game is keer op keer speelbaar. Als enorme Harry Potter fan zou ik dit zeker aanraden. Harry Potter: Hogwarts Battle heeft ook de Harry Potter: Hogwarts Battle - The Monster Box of Monsters uitbreiding, die ik zeker en vast aanraad om ook aan te schaffen als je over deze game beschikt. MAAR een kleine tip; het is bijna onmogelijk om de uitbreiding uit te spelen met enkel 2 spelers en is zeker meer bestemd voor 4 spelers.

Evelien - 05-02-2018 12:12

Voor reviews over dit spel en meer volg mij op v-bounce.blog

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Coöperatief-
Deck/Pool/Bag Building-
Kaartspel-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-