De Kwakzalvers van Kakelenburg De Kwakzalvers van Kakelenburg
De Kwakzalvers van Kakelenburg De Kwakzalvers van Kakelenburg
De Kwakzalvers van Kakelenburg
3 Reviews | Review toevoegen
De Kwakzalvers van Kakelenburg is een tactisch 'Bagbuildingsspel'

Artikelnummer

999-KWA01

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8719214425821

‚ā¨¬†36,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 8

Wat je nog moet weten:
product pro icon
Een van de best verkochte spellen in onze winkel
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De Kwakzalvers van Kakelenburg is een tactisch “Bag buildingsspel”.

Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen zweetvoeten, heimwee, de hik en liefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter zijn eigen soep. Iedere speler trekt zolang ingrediënten uit zijn eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat hij denkt dat zijn drank perfect is. Maar pas op: een paar knalerwten en de hele drank ontploft. Het is dus beter om op tijd te stoppen en een kleinere portie te koken om zo met de opbrengst ervan kostbare ingrediënten aan te schaffen. Zo vult de voorraadbuidel zich met steeds meer nuttige ingrediënten, waardoor de volgende drank wellicht nog beter wordt en meer punten oplevert. In dit spel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden wordt het beproefde deckbuildingssysteem gecombineerd met het populaire “push your luck”-mechanisme.

Sorteren op:

Review toevoegen
Solheid - 21-04-2022 23:12

Het spel is zeer toegangkelijk, niet complex en zeer leuk.
De ingredi√ęnten die je aan je ketel voegt tijdens het spel komen in vier varianten, hierdoor is het spel zeer gevarieerd.
Het spel is ook gebalanceerd door het rattenstaart systeem, hierdoor krijgen de spelers die achterop staan een voordeel om bij te kunnen benen en zo blijft de race spannend tot en met de laatste ronde.
De willekeurigheid en onwetendheid van welke ingredi√ęnten je in je buidel hebt maakt het altijd spannend als je je volgende ingredi√ęnt uit je buidel haalt.
Top spel zeer grote aanrader.

Silvio - 10-09-2021 12:04

Echt een top spel. Verveelt nooit. Je kan zeer tactisch spelen en dat is net wat ik zoek in een spel. Zeker kopen als je twijfelt!!! Je gaat er geen spijt van hebben.

Jochen - 27-08-2021 18:47

Dit spel bied je een zeer leuk push your luck mechanisme en is voor iedereen toegankelijk. Speel je op safe of ga je tot het uiterste tot dat je ketel toch ontploft.

Leeftijd
10+
Aantal spelers
2-4
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Gemiddeld - beginner spel (10+)
Taal
Nederlands
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Uitgever
999 Games
Auteur
Wolfgang Warsch