7 Wonders Duel 7 Wonders Duel 7 Wonders Duel
7 Wonders Duel 7 Wonders Duel 7 Wonders Duel
7 Wonders Duel
8 Reviews | Review toevoegen
7 Wonders Duel is een stand-alone spel in de wereld van 7 Wonders, speciaal gemaakt voor 2 spelers. Ontwikkel je wetenschap en leger, bouw prestigieuze gebouwen en leid je...

Artikelnummer

6292093NL

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

5425016922699

‚ā¨¬†23,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
7 Wonders Duel is een stand-alone spel in de wereld van 7 Wonders, speciaal gemaakt voor 2 spelers. Ontwikkel je wetenschap en leger, bouw prestigieuze gebouwen en leid je beschaving naar de overwinning! 7 Wonders Duel biedt een volledig nieuw systeem voor het opstellen van de kaarten, overwinningsvoorwaarden, wetenschappelijke vooruitgang, een origineel militair systeem en 12 Wonderen voor een unieke speelervaring!

Sorteren op:

Review toevoegen
Dieter - 10-01-2023 21:50

Spannend, tactisch spel waar je voortdurend keuzes moet maken die al dan niet het verschil tussen winst of verlies kunnen maken. Gaat nooit vervelen en spannend tot het einde. Dikke aanrader!

Benjamin Symons - 02-02-2022 10:45

+ Het spel heeft een aantal slimme trucjes bij het opzetten die zorgen voor een héél grote variatie aan spelverloop (beurtelings kiezen van wonders, een willekeurig leggen van kaarten in een vaste structuur die je stukje bij beetje ontsluit tijdens het spelen, verschillende wetenschapsfiches met hun eigen speciale effect die in verschillende combinaties in het spel voorkomen,...)

+ Dit spel verfijnt het grafisch ontwerp van grote broertje 7 Wonders met nog duidelijkere iconografie.

+ Het spel neemt meer tafelruimte in beslag dan het kleine doosje doet vermoeden, maar het is desondanks uiterst geschikt om mee op reis te nemen.

+ Er zijn drie verschillende paden naar de overwinning (punten, wetenschap of militair) die allemaal als een eigen mini-spel aanvoelen. In een spel met twee spelers van gelijk niveau zal de overwinning allicht eerder op punten gehaald worden, maar dat maakt gelijk de uitdaging om toch voor wetenschap of militair te gaan des te groter, terwijl je toch altijd een oog op de punten moet blijven houden. Deze tactische cocktail prikkelt het brein op een leuke manier.

----

- Een ervaren speler zal gemakkelijk winnen van een beginner. Maar dat spreekt tegelijk ook boekdelen over de invloed die de geluksfactor in dit spel heeft.

Amy - 06-08-2021 09:34

Super leuk uitdagend spel op met 2 te spelen. Zeker aan te raden!

Abrahamus - 15-07-2021 19:21

Top spel! De ideale aanrader voor 2 spelers.
Verschijnt bij elk vrij uurtje op tafel.

Voldoende variatie en vrijheid om op verschillende manieren te winnen. En elk spel is weer een beetje anders.

Maarten - 13-07-2021 19:40

Een schitterende versie van 7 Wonders voor 2 spelers. Leuke strategische mogelijkheden, een aanrader voor de mensen die op zoek zijn naar leuke, frisse spellen voor 2 spelers!

Dries - 30-05-2021 20:29

Als je vaak met 2 spelers speelt is 7 wonders duel een serieuze aanrader. Het heeft een zeer vlotte, gemakkelijke gameplay, op 20-30 minuten is een spelletje gespeeld! De illustraties en vormgeving zijn ook super. Ook het mechanisme van kaarten kiezen is uniek en zorgt ervoor dat ieder spelletje anders is! Ik kan het alleen maar aanraden.

Het Spelhuis - 23-05-2020 21:44

7 Wonders Duel is een absolute aanrader in het '2 player game'-gamma. Het spel is gebaseerd op de 'gewone' 7 Wonders, maar speelt toch helemaal anders. Doordat je met 2 speelt is er nog meer tactiek. Het spel speelt ook erg vlot en je moet niet lang op je beurt wachten. Er is ook een uitbreiding, Pantheon. Hiermee kan je het spel nog meer naar je hand zetten. 7 Wonders Duel kan je op 3 verschillende manieren winnen (militaire overwinning, wetenschappelijke overwinning of met de meeste overwinningspunten op het einde). Hierdoor is het spel op elk moment heel erg spannend en weet je pas op het einde wie er gewonnen heeft.

Wendy Van Camp - 08-06-2019 13:57

Door het gebrek aan tijd met twee kleine kindjes in huis om samen met vrienden af te spreken, zijn mijn partner en ik op zoek gegaan naar leuke 2-speler games. We zijn sowieso ook fan van de gewone 7 wonders editie maar de 2-speler versie vind ik eigenlijk nog beter! Snel, tactisch en voldoende afwisseling. Topper!

Spel

Leeftijd
10+
Aantal spelers
2
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Gemiddeld - beginner spel (10+)
Taal
Nederlands
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
Uitgever
Repos Production
Auteur
Antoine Bauza, Bruno Cathala
Type
Strategie

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Kaartspel-
Strategie-

Aantal spelers-

2 spelers-