Dinosaur Island Dinosaur Island Dinosaur Island
Dinosaur Island Dinosaur Island Dinosaur Island
Dinosaur Island
0 Review | Review toevoegen
In Dinosaur Island moeten de spelers DNA verzamelen, de DNA-volgordes van uitgestorven dinosaurussoorten onderzoeken, en dan het oude DNA in de juiste volgorde combineren om deze prehistorische...

Artikelnummer

PAND201703

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0854382007047

‚ā¨¬†59,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
In Dinosaur Island moeten de spelers DNA verzamelen, de DNA-volgordes van uitgestorven dinosaurussoorten onderzoeken, en dan het oude DNA in de juiste volgorde combineren om deze prehistorische wezens weer tot leven te wekken. Dino koken! Alle spelers wedijveren om elk seizoen het spannendste park te bouwen, en werken dan aan het aantrekken (en in leven houden!) van de meeste bezoekers elk seizoen dat het park open is.

Ga je groots en maak je een roedel Velociraptors? Ze zullen potentiële bezoekers zeker opwinden, maar je kunt er beter een voldoende groot verblijf voor maken. En misschien wat (lees: veel) beveiliging inhuren. Anders zullen ze uitbreken en je bezoekers beginnen op te eten, en we weten allemaal hoe dat afloopt. Je zou op veilig kunnen spelen en een stel herbivoren kweken, maar dan krijg je niet het spannendste park ter wereld (treurig gezicht). Dus koop misschien een achtbaan of twee om bezoekers naar je park te lokken op de goede ouderwetse manier?

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Tegellegspel-
Worker placement-

Aantal spelers-

1 speler-
2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-