Rajas of the Ganges Rajas of the Ganges
Rajas of the Ganges Rajas of the Ganges
Rajas of the Ganges [Engelse versie]
2 Reviews | Review toevoegen
In Rajas of the Ganges ben je een Indiase heerser, die met behulp van arbeiders en verzamelde dobbelstenen probeert om roem en rijkdom te verzamelen. Je hebt daartoe een eigen provincietableau,...

Artikelnummer

879783

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

4260071879783

‚ā¨¬†44,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
In Rajas of the Ganges ben je een Indiase heerser, die met behulp van arbeiders en verzamelde dobbelstenen probeert om roem en rijkdom te verzamelen. Je hebt daartoe een eigen provincietableau, waarop je tegels bouwt, die verschillende voordelen hebben bij het uitvoeren van acties op het speelbord. Het bereiken van de rand van je tableau levert daarnaast bonusacties op. Op het speelbord kun je onder meer naar de haven, waar je met je boot de rivier Ganges op gaat om verschillende bonussen te verdienen. Op de markt kom je in combinatie met de markten op je speelbord aan geld. Het paleis biedt verschillende actiemogelijkheden, waaronder het verkrijgen van dobbelstenen of het opnieuw dobbelen ervan. In de steengroeve kun je tegels voor op je tableau aanschaffen. Voor de meeste acties heb je naast een arbeider ook een dobbelsteen van een bepaalde waarde nodig om deze te mogen uitvoeren. Je hebt 2 scorestenen, waarvan een voor roem en een voor geld, die in tegengestelde richting lopen. Om te kunnen winnen, moeten beide stenen elkaar bereikt hebben of gepasseerd zijn. Wie dat met het grootste verschil voor elkaar krijgt, wint het spel. Ganges is een uitdagend spel voor de echte liefhebber, waarbij strategisch inzicht en karma hand in hand gaan.

Sorteren op:

Review toevoegen
Kevin - 01-12-2017 08:12

Heel leuk spel. Kan snel aangeleerd worden, regels zijn al bij al niet zo moeilijk en het bord ziet er prachtig en vooral zeer duidelijk uit. Zeker 5 sterren waard !

Henk - 15-11-2017 09:18

Voor mij is dit een echte topper. Heel simpele regels en toch zoveel mogelijkheden. verschillende mechanismen die mooi in mekaar verweven zijn.
Workerplacement met dice placement, gewoon heel leuk om te doen en het ziet er allemaal nog eens schitterend uit. Mijn favoriet van 2017 !

Spel

Leeftijd
12+
Aantal spelers
2-4
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Moeilijk - expert spel (12+)
Taal
Engels
Frans
Duits
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Uitgever
HUCH
Auteur
Inka Brand, Markus Brand
Type
Worker placement

Taal-

Engels-
Frans-
Duits-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Strategie-
Worker placement-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-