Scythe Scythe
Scythe Scythe
Scythe
3 Reviews | Review toevoegen
De verhaallijn van Scythe speelt zich af in een alternatieve setting in de duistere en onstabiele periode kort na de eerste wereldoorlog. De Westerse wereld ligt nog in puin en probeert...

Artikelnummer

02500

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0653341025005

‚ā¨¬†79,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De verhaallijn van Scythe speelt zich af in een alternatieve setting in de duistere en onstabiele periode kort na de eerste wereldoorlog. De Westerse wereld ligt nog in puin en probeert langzaamaan overeind te krabbelen. In al deze onrust is er een kapitalistische stadstaat, genaamd “The Factory” die deze oorlog van de zwaarbewapende Mechs heeft voorzien. Nu deze haar fabrieksdeuren plotseling heeft gesloten en al het verdere contact uitblijft, zien verschillende naties hun kans om hun territoria uit te breiden, gebieden te veroveren en te investeren in haar economieën.  Scythe is een veelzijdig spel voor gevorderde spelers waarin je stevig strategisch inzicht zal moeten tonen om nieuwe gebieden te ontdekken en de juiste grondstoffen te delfen om je natie te ontwikkelen. Daarnaast mag je je leger niet verwaarlozen of je opponenten jagen je naar huis. Je zal verschillende doelen moeten nastreven, maar ook je populariteit is van levensbelang om de overwinning te kunnen claimen.

De Nederlandstalige regels van Scythe kan je hier vinden.

Sorteren op:

Review toevoegen
ine - 03-11-2018 21:28

Zeer leuk worker placement spel. De mechanismen in dit spel zijn zeer goed uitgewerkt en ook over de gebruikte materialen is nagedacht. Door de steeds wisselende combo van karakters en spelborden is het spel elke keer weer anders. Zeker een aanrader voor mensen die graag grote spellen spelen die wel even mogen duren ;)

Tom - 11-03-2017 08:27

Geweldig leuk worker placement, punten scorend, conflict uitlokkend spel. En ook nog eens miniatures die je kan schilderen zou je dat willen. Is ook goed solo te spelen door automa decks die een speler simuleren.

Rien - 09-03-2017 18:40

Scythe gaat niet alleen over grote machines, maar is gewoon een machine van een spel. Elke mechanic sluit zo perfect naadloos in elkaar.

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Strategie-
Worker placement-

Aantal spelers-

1 speler-
2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-