Flamme Rouge Flamme Rouge
Flamme Rouge Flamme Rouge
Flamme Rouge
1 Review | Review toevoegen
Flamme Rouge is een toegankelijk bordspel, waarin iedere speler een team van twee renners aanstuurt. Iedere speler heeft voor elke renner...

Artikelnummer

794051

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8717072040514

‚ā¨¬†36,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 7

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Flamme Rouge is een toegankelijk bordspel, waarin iedere speler een team van twee renners aanstuurt. Iedere speler heeft voor elke renner een eigen set kaarten. Het speelbord wordt uit losse dubbelzijdige stukken opgebouwd, waardoor er verschillende circuits mogelijk zijn. Een etappe wordt gespeeld over meerdere rondes. Elke ronde heeft drie fases. In de energiefase pakken de spelers voor elke renner vier kaarten en spelen er per renner één gedekt uit. De rest gaat terug onderop de stapel. In de verplaatsingfase worden de gespeelde kaarten open gedraaid en de renners volgens de kaartwaarde verplaatst. In de eindfase worden alle gespeelde kaarten verwijderd, kun je in een slipstream een bonusbeweging krijgen en moeten renners met een vrij vak voor zich een uitputtingskaart pakken, die je onderop de stapel van die renner moet leggen. Verder zijn er nog wat regeltjes voor beklimmingen en afdalingen. Het is de bedoeling om een van jouw renners als eerste over de finishlijn te krijgen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Leentje - 30-07-2021 22:08

Erg leuk race spel. Eenvoudige regels, maar toch is er enige planning nodig om als winnaar uit de bus te komen. Ook erg leuk is de gratis beschikbare app die etappe overwinningen kan bijhouden (indien je echt met je groep een "tour" wilt rijden). Deze komt zeker nog op tafel!

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Familiespel-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-