Boonanza: De Uitbreiding Boonanza: De Uitbreiding
Boonanza: De Uitbreiding Boonanza: De Uitbreiding
Boonanza: De Uitbreiding
1 Review | Review toevoegen
Uitsluitend in combinatie met het populaire basisspel Boonanza te spelen!

Artikelnummer

999-BOO02

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8717249191384

‚ā¨¬†11,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Het vervolg op het succesvolle kaartspel Boonanza is nu al hard op weg om in het spoor van zijn grote broer een topper te worden. Het maakt het originele spel nog leuker en uitdagender, maar bovenal nog gezelliger! Het spel is nu namelijk geschikt voor maximaal 7 bonentelers!

Er zijn in deze set nieuwe bonensoorten en opdrachtkaarten toegevoegd. Met de opdrachtkaarten wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd en krijgt het spel een nieuwe dimensie. Ook zijn er 1e en 2e bonenveld kaarten aan toegevoegd om het spel overzichtelijker te maken. De nieuwe akkerboon voegt nog een leuk extra detail toe; indien men twee van deze bonen heeft "verbouwd" krijgt men bij het oogsten een derde bonenveld cadeau!

Sorteren op:

Review toevoegen
Katrien Van der Hoeven - 25-12-2022 08:42

Wie van Boonanza houdt, vindt deze uitbreiding waarschijnlijk ook leuk! Nieuwe bonen (koffieboon, cacaoboon,...) zorgen voor nieuwe, grappige afbeeldingen. De opdrachtkaarten voegen een nieuw spelelement toe. Kortom een hele leuke, aan te raden uitbreiding.
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid in de winkel in Zonhoven. Mooie winkel met een heel uitgebreid gamma aan spelletjes!

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Uitbreiding-

Aantal spelers-

3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-
6 spelers-
7 spelers-