Dominion: Intrige (Tweede editie) Dominion: Intrige (Tweede editie)
Dominion: Intrige (Tweede editie) Dominion: Intrige (Tweede editie)
Dominion: Intrige (Uitbreiding)
0 Review | Review toevoegen
Grote uitbreiding op het meervoudig bekroonde kaartspel Dominion. Intrige bevat 26 nieuwe koninkrijkkaarten.

Artikelnummer

999-DOM03N

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8719214423353

‚ā¨¬†41,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
In Dominion probeer je tijdens het spel een zo sterk mogelijk deck te formeren, zodat jij aan het einde van het spel de meeste punten hebt. De kaarten in je deck rouleren steeds van je trekstapel naar je hand, waarna ze naar je aflegstapel gaan. Als je trekstapel leeg is, schud je je aflegstapel, zodat je weer een nieuwe trekstapel hebt. Elke beurt mag je 1 actie uitvoeren en 1 aankoop doen. De verschillende kaarten in je hand helpen je daarbij of kunnen dit aantal vermeerderen. Geldkaarten vormen je kapitaal voor die beurt. Met puntenkaarten kun je niets in je beurt, maar je hebt ze uiteindelijk wel nodig om het spel te winnen.

In Dominion Intrige! vind je een paar nieuwe soorten kaarten. Er zijn kaarten die bij meerdere categorieën horen en kaarten waarbij je uit verschillende acties kunt kiezen. Deze acties zijn weliswaar wat minder krachtig dan acties op kaarten waarbij je niet kunt kiezen, maar het maakt je deck wel flexibeler. Verder bevat deze nieuwe versie spectaculaire kaarten om andere spelers mee dwars te zitten en een nieuwe verdedigingskaart, waarmee je de aanval weliswaar niet volledig teniet doet, maar je er wel beter op kunt voorbereiden. Dominion Intrige! is een aanrader voor iedereen die nog meer variatie wil!

Opgelet! Deze tweede editie is geen zelfstandig spel meer. Verder zijn er in vergelijking met de eerste editie 6 kaarten vervangen en 1 toegevoegd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Nederlands-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Deck/Pool/Bag Building-
Kaartspel-
Strategie-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-