Port Royal Port Royal
Port Royal Port Royal
Port Royal
1 Review | Review toevoegen
Port Royal is een vlot kaartspel vol risico en tactiek.

Artikelnummer

999-POR01

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8717249199281

‚ā¨¬†13,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 6

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Verzamel gouden munten met behulp van allerlei verschillende schepen. Die worden één voor één van de gedekte stapel getrokken. Maar komt de tweede van een kleur op tafel te liggen, dan is je beurt voorbij! Verschillende karakters geven permanente voordelen tijdens het spel. Daarnaast leveren ze, net als expedities, overwinningspunten op, die naar de winst in Port Royal kunnen leiden.

In dit eenvoudige, tactische kaartspel moet je voortdurend kiezen tussen risico nemen of stoppen en met minder tevreden zijn. Zeer geschikt voor zowel families als gevorderde spelers.

Sorteren op:

Review toevoegen
Bert VH - 27-04-2022 10:43

Dit is een heel aardige variant op blackjack. Je trekt een kaart...en hebt dan de keuze tussen nog een kaart of niet (met een toenemend risico om "kapot" te gaan). Uiteindelijk kies je één kaart: geld bijkrijgen, of net betalen om er een te kopen die punten oplevert en/of eigenschappen geeft voor de rest van het spel. Het interessante aan dit spel is echter dat van de kaarten die je NIET kiest, je tegenstanders er een mogen kopen. Dit aspect en het piraten-thema zorgen voor leuke tafelgesprekken. Dat het spel enkel en alleen een deck kaarten is, is ook een voordeel. Maar het blijft wel beetje een casual spel.

De uitbreiding(en) of de big box heb ik niet gespeeld, maar ik moet toegeven dat ik met mijn huidige (positieve) ervaringen eerder voor de big box zou gaan.

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Kaartspel-
Push Your Luck-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-