Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney
Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney Smash Up: Disney
Smash Up: Disney
0 Review | Review toevoegen
Het "shuffle building" spel Smash Up begint met een eenvoudig uitgangspunt: neem de 20-kaartendecks van twee facties, schud ze tot een deck van veertig kaarten, en ga dan de strijd aan...

Artikelnummer

SM004-000-002200-06

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0700304156457

‚ā¨¬†39,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Het "shuffle building" spel Smash Up begint met een eenvoudig uitgangspunt: neem de 20-kaartendecks van twee facties, schud ze tot een deck van veertig kaarten, en ga dan de strijd aan om meer bases te verpletteren dan je tegenstanders! Bij elke factie hoort een ander spelmechanisme, en elke combinatie van facties brengt een andere spelervaring met zich mee.

In Smash Up: Disney Edition kiezen spelers twee decks van fan-favoriete Disney-facties en combineren hun krachten om bases over te nemen, de meeste punten te verdienen en te winnen! Kies er twee uit Frozen, Big Hero 6, Wreck-It Ralph, The Lion King, Mulan, Aladdin, The Nightmare Before Christmas en Beauty & the Beast om de meest spannende team-ups denkbaar te maken!

Tijdens het spel staan basiskaarten - elk met hun eigen moeilijkheden en vaardigheden - op het spel. Door kaarten uit je hand te spelen, probeer je de krachtigste set minions op een basis te hebben als de basis wordt verbroken. Als dat gebeurt, scoren de drie machtigste spelers op die basis punten. Als een speler aan het eind van een beurt 15 of meer punten heeft, wint hij. Als twee of meer spelers meer dan 15 VP hebben, wint degene met de meeste punten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
14+
Aantal spelers
2-4
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Moeilijk - expert spel (12+)
Taal
Engels
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Uitgever
AEG
Auteur
Paul Peterson
Type
Kaartspel

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Kaartspel-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-