Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Star Wars: Armada – Onager-Class Star Destroyer

Star Wars: Armada – Onager-Class Star Destroyer

73,99

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)
   1  2  

Star Wars: Armada is een strategisch bordspel dat in 2015 werd uitgebracht door Fantasy Flight Games. Het speelt zich af in het Star Wars universum en laat spelers het commando nemen over vloten van sterrenschepen van ofwel de Rebel Alliance ofwel het Galactische Rijk.

Het spel is ontworpen voor twee spelers, en elke speler heeft een vast aantal punten te besteden aan de opbouw van zijn vloot. Het speelbord stelt een stuk ruimte voor, en de spelers verplaatsen om beurten hun schepen en voeren aanvallen uit. Het doel van het spel is om de vloot van de tegenstander te vernietigen of om een specifieke missie te voltooien.

De schepen in het spel zijn zeer gedetailleerd en omvatten iconische schepen als Star Destroyers, Mon Calamari kruisers en Rebel Fighters. Elk schip heeft zijn eigen statistieken en vaardigheden, en spelers kunnen hun schepen upgraden met verschillende wapens en andere verbeteringen.

Een van de unieke kenmerken van Star Wars: Armada is het gebruik van een gespecialiseerd manoeuvreerhulpmiddel, waarmee spelers de bewegingen van hun schepen bepalen. De tool maakt een grote verscheidenheid aan bewegingsmogelijkheden mogelijk, waardoor spelers complexe manoeuvres kunnen uitvoeren en hun tegenstanders te slim af zijn.

Naast het basisspel zijn er ook verschillende uitbreidingspakketten beschikbaar voor Star Wars: Armada, die nieuwe schepen, personages en spelmechanismen toevoegen. Star Wars: Armada biedt een diepe en boeiende strategische ervaring voor zowel Star Wars fans als liefhebbers van bordspellen.