Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland
Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland Het Verboden Eiland
Het Verboden Eiland
1 Review | Review toevoegen
Het populaire familiespel waarin je moet samenwerken

Artikelnummer

WGG1101

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8718026300388

‚ā¨¬†22,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Het Verboden Eiland was de verborgen schuilplaats van de Archeërs, een oude mystieke beschaving. De mythe wil dat de Archeërs de vier elementen van de Aarde beheersten - vuur, wind, water en aarde - met vier heilige schatten: het Kristal van Vuur, het Standbeeld der Wind, de Kelk der Oceaan en de Steen der Aarde. Omdat de schatten in kwade handen catastrofale schade zouden aanrichten, verborgen de Archeërs ze in het geheim op het Verboden Eiland en ontwierpen dat zo dat het zou zinken als indringers ze ooit probeerden te roven. Na de mysterieuze ondergang van hun rijk bleef het Verboden Eiland eeuwenlang verborgen…tot nu.

Jullie team van avonturiers moet samenwerken om te voorkomen dat het Verboden Eiland zinkt, opdat je genoeg tijd hebt om de vier schatten te pakken te krijgen. Als je ze eenmaal hebt moet je bij de Dwazenlandplaats zien te komen en met de helikopter ontsnappen om te winnen. Maar als het eiland zinkt voor de missie is volbracht hebben jullie verloren! Weet jouw team als eerste het eiland te betreden, de schatten te vinden en het er levend van af te brengen?

  • een nieuw coöperatief spel van de auteur van het succesvolle Pandemie
  • eenvoudigere spelregels en kortere speelduur t.o.v. Pandemie, waardoor het prima geschikt is als familiespel of als kennismaking van coöperatieve spellen.
  • spelers beschikken over unieke vaardigheden en kunnen zelf de moeilijkheidsgraad bepalen waardoor het spel uitdagend en spannend blijft.
  • sfeervolle illustraties op tegels en prachtig vormgegeven schatten
  • unieke uitgave in een blikken doos

Sorteren op:

Review toevoegen
Tim - 16-08-2017 17:13

Zalig spel, vooral leuk omdat je met iedereen samenwerkt om te winnen. Iedere keer is het spel helemaal anders, gewoon omdat de tegels anders liggen. Er is ook een enorm verschil als je maar met 2 of meerdere speelt, dus weer extra afwisseling.

Spel

Leeftijd
8+
Aantal spelers
2-4
Speelduur
30-60 min.
Taal
Nederlands
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Uitgever
White Goblin Games
Auteur
Matt Leacock
Type
Samenwerkingspel

Taal-

Nederlands-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Coöperatief-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-