Hive Hive Hive Hive
Hive Hive Hive Hive
Hive
2 Reviews | Review toevoegen
Hive is nu een paar jaar in Nederland en België en het succes is enorm. Niet raar aangezien het spel eenvoudige regels, maar oneindig veel strategische en tactische mogelijkheden heeft....

Artikelnummer

TFF-018939

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8717953155429

‚ā¨¬†24,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 5

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Hive is nu een paar jaar in Nederland en België en het succes is enorm. Niet raar aangezien het spel eenvoudige regels, maar oneindig veel strategische en tactische mogelijkheden heeft. Zelfs na talloze potjes, blijft Hive je verrassen.

Hive speel je met 2 spelers en het doel van het spel is om de koninginbij van de tegenstander volledig te omsluiten. Daarbij maakt het niet uit of dat gebeurt met je eigen stukken of die van de tegenstander.

De stukken bestaan uit verschillende insecten die allemaal anders bewegen. Zo mag de sprinkhaan bijv. in een rechte lijn naar de eerstvolgende vrije plek springen, de mier onbeperkt lopen en de tor 1 stap lopen of op een ander stuk klimmen. Elke beurt mag je een stuk in het spel plaatsen of een al aanwezig stuk verplaatsen. Een spelletje Hive duurt gemiddeld 30 minuten.

De Hive stukken zijn van duurzaam kunststof materiaal gemaakt en zitten in een mooie stoffen zak. Je kunt Hive hierdoor overal mee naar toe nemen: het strand, de kroeg, op vakantie, etc.

Hive biedt uitdaging voor iedereen. Een plan is bij Hive niet genoeg, je hebt ook een sterk reactievermogen op de tegenstander nodig. Dat maakt Hive voor iedereen geschikt. Kortom: iedereen zou deze klassieker in wording moeten hebben.

Sorteren op:

Review toevoegen
Patrick - 07-08-2022 22:37

Fantastisch spel!

raven - 25-04-2019 12:47

leuk spel met veel mogelijkheden.
simpel om uit te leggen.
na een tijdje begint het spel minder leuk te worden en is het gewoon wie begint die wint.

Taal-

Nederlands-
Engels-
Frans-
Duits-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Abstract-
Tegellegspel-

Aantal spelers-

2 spelers-