Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game
Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game Rollo: A Yatzee Game
Rollo: A Yatzee Game
0 Review | Review toevoegen
Een klassieker voor kinderen!

Artikelnummer

HUT241865

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8717371241865

‚ā¨¬†7,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 6

Wat je nog moet weten:
product pro icon
Leer spelenderwijs de dieren kennen
product pro icon
Vereenvoudigd scoreblaadje zodat kinderen vanaf 4 jaar al mee kunnen spelen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Rollo (A Yatzee Game) is een geweldig leuk dobbelspel dat is afgeleid van het klassieke yahtzee, maar bij deze versie zijn de dobbelstenen voorzien van afbeeldingen van dieren. 

Probeer zoveel mogelijk (pootafdruk) punten te verzamelen door uilen, konijnen, kikkers en andere dieren te werpen met de dobbelstenen. Je mag in elke ronde maximaal drie keer met de dobbelstenen gooien om één van de combinaties te maken die op het scoreblad staan. Een ROLLO is daarbij een worp van 5 dezelfde dieren.

Zodra alle vakjes van alle spelers ingevuld zijn, eindigt het spel. Voor elke speler worden de punten bij elkaar opgeteld (inclusief bonuspunten). De speler met de meeste punten is de ROLLO Koning of Koningin van de dieren en wint het spel.

Wil je meer uitdaging? Kies er dan voor om alleen specifieke combinaties van dieren te laten tellen. Voorbeeld: Om 2 paren in te vullen dienen de 2 dierenparen uit verschillende leefgebieden (lucht, water, aarde) te komen. Dus 2 vogels en 2 uilen gelden niet als 2 paren, aangezien beide paren in de lucht leven. Een van de paren zou dan moeten bestaan uit dieren die in het water leven (kikkers of vissen) of dieren die op het land leven (konijnen of eekhoorns).

Inhoud: 5 dobbelstenen, 1 scoreblok (50 vellen) en spelregels.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
4+
Aantal spelers
2-6
Speelduur
<15 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - kinder spel
Taal
Nederlands
Frans
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
5 spelers
6 spelers
Uitgever
HUCH
Auteur
J√©r√īme Morin-Drouin
Type
Familiespel

Taal-

Nederlands-
Frans-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Dobbelspel-
Roll & Write-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-
6 spelers-