King of Tokyo: Power Up! [Engelse versie]
King of Tokyo: Power Up! [Engelse versie]
0 Review | Review toevoegen
Dit is de Engelse versie van Power Up!, een expansieset voor het bordspel King of Tokyo.

Artikelnummer

51368

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

3760175513688

‚ā¨¬†17,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 6

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Met King of Tokyo: Power Up! - een uitbreiding voor het basisspel King of Tokyo - is het nieuwe monster Pandakai, een reuzenpanda-beer, inbegrepen. Nadat een speler een monster heeft gekozen, neemt hij de acht Evolutiekaarten die bij dat monster horen, schudt die kaarten en maakt een persoonlijke stapel. Als een speler aan het eind van zijn beurt drie harten heeft, trekt hij een Evolution-kaart en voegt die toe aan zijn hand; dit kan zelfs in Tokio (wanneer harten normaal gesproken nutteloos zijn) en zelfs als de harten worden gebruikt voor een andere actie, zoals genezen.

Een speler kan op elk moment een Evolutiekaart openleggen en uitspelen. Sommige Evoluties zijn tijdelijk, en geven een eenmalige bonus, terwijl andere permanent zijn, zoals Gigazaur's "Tail Sweep", waarmee hij elke beurt een dobbelsteen kan veranderen in een 1 of 2. Elke Evolutiekaart geeft ook aan of een monster een Mutant, Invader of Robot is, en hoewel dit niet relevant is voor Power Up!, zou deze soort-identificatie in toekomstige uitbreidingen een rol kunnen spelen.

De regels voor King of Tokyo: Power Up! bevatten een paar varianten: Spelers beginnen met een willekeurige Evolutie in het spel, of trekken twee kaarten en kiezen de Evolutie die ze willen, of ontwerpen een set Evoluties voorafgaand aan het begin van het spel. Hoe je ook speelt, het doel van het spel blijft hetzelfde: 20 punten scoren of het laatste monster zijn dat overeind blijft tussen de puinhopen van wat eens Tokio was.

Maakt deel uit van de King of Tokyo-serie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
8+
Aantal spelers
2-6
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Engels
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
5 spelers
6 spelers
Uitgever
IELLO
Auteur
Richard Garfield
Type
Uitbreiding

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Uitbreiding-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-
6 spelers-