Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth

Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth

110,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Op voorraad

(1)

Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth is een coöperatief bordspel van Fantasy Flight Games, uitgebracht in 2019. Het spel speelt zich af in de rijkelijk bedachte wereld van J.R.R. Tolkiens The Lord of the Rings, en de spelers nemen de rol aan van helden die door Midden-Aarde reizen, vijanden bestrijden, queesten voltooien en het land verkennen.

In het spel kiezen de spelers een held en werken dan samen om een campagne te voltooien die bestaat uit een reeks samenhangende opdrachten. Elke queeste heeft zijn eigen doelstellingen, variërend van het vinden van een vermist persoon tot het bestrijden van hordes kobolden. Onderweg komen spelers verschillende gevaren tegen, zoals vallen en hinderlagen, maar ook iconische wezens uit Tolkiens universum, zoals trollen, orks en draken.

De gameplay in Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth draait om een stapel kaarten waarmee spelers tijdens hun beurt acties ondernemen. Elke kaart heeft een unieke set symbolen die overeenkomt met acties die de held kan ondernemen, zoals bewegen, aanvallen of interactie met voorwerpen in de omgeving. Als spelers opdrachten voltooien en ervaringspunten verdienen, kunnen ze hun kaarten upgraden, waardoor ze nieuwe vaardigheden ontgrendelen en krachtiger worden.

Het spel bevat ook een begeleidende app die dient als spelmeester, die de vijanden en gebeurtenissen in het spel bestuurt, en verhaalelementen en omgevingsgeluiden levert. De app zorgt ook voor een dynamische en evoluerende wereld, met keuzes en gevolgen die het verhaal beïnvloeden naarmate het vordert.

Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth is een zeer meeslepend en strategisch spel dat zowel fans van de franchise als liefhebbers van bordspellen aanspreekt.