Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Star Wars Legion is een tabletop miniaturen spel gemaakt door Fantasy Flight Games. Het speelt zich af in het Star Wars universum en laat spelers epische grondgevechten naspelen tussen het Galactische Rijk en de Rebel Alliance.

Het spel is ontworpen voor twee spelers en bevat zeer gedetailleerde miniatuurmodellen van iconische personages, voertuigen en soldaten uit de Star Wars films. De spelers gebruiken een set aangepaste dobbelstenen en een reeks eenheidskaarten, opdrachtkaarten en terreinstukken om te vechten in verschillende omgevingen, van verlaten woestenijen tot bruisende steden.

Spelers activeren om beurten eenheden en geven bevelen aan hun troepen, gaan de strijd aan en proberen een reeks doelen te bereiken die per missie verschillen. Elke eenheid heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, en spelers moeten de samenstelling van hun leger zorgvuldig afwegen om een voordeel te behalen op het slagveld.

Naast het basisspel zijn er talrijke uitbreidingen en extra packs te koop die nieuwe facties, eenheden en spelopties toevoegen aan de kernervaring. Deze omvatten personages en troepen uit de prequel trilogie, de Clone Wars animatieserie en andere hoeken van het Star Wars universum.

Star Wars Legion is een leuke en meeslepende manier voor fans van de Star Wars franchise om zich op een nieuwe en spannende manier met het universum bezig te houden.