Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Star Wars: Shatterpoint is een nieuw miniaturen spel dat zich afspeelt in het Star Wars universum. Het is verkrijgbaar vanaf juni 2023. Het spel wordt ontwikkeld door Atomic Mass Games in samenwerking met Lucasfilm en uitgegeven door Asmodee. Atomic Mass Games, samengesteld uit veteranen uit de wereld van de miniaturenspellen, is toegewijd aan het leveren van meeslepende hobbyspellen die toonaangevende miniaturen combineren met snelle, leuke, kinetische spelregels om levenslange verzamelaars en spelers te creëren.

Met Star Wars: Shatterpoint kunnen spelers het lot van het heelal veranderen, van de kernwerelden tot de buitenste ring. Spelers bouwen en leiden een aanvalsteam bestaande uit iconische Star Wars-personages en nemen het tegen elkaar op in spannende gevechten.

Star Wars: Shatterpoint draait rond 3 pijlers: aanpassen, strategieën bedenken en strijden. 
• Aanpassen: Maak een Star Wars team dat echt uniek is met prachtig gebeeldhouwde en dynamische miniaturen van herkenbare Star Wars karakters die ideaal zijn voor toegewijde hobbyisten en nieuwe schilders. 
• Strategize: De leuke en flexibele squad-building-ervaring van Shatterpoint nodigt spelers uit om aangepaste aanvalsteams samen te stellen die geoptimaliseerd zijn om de verschillende missiedoelen te voltooien. Spelers kunnen thematische teams kiezen rechtstreeks uit het Star Wars melkwegstelsel, zoals Ahsoka TanoTM en Bo-Katan KryzeTM, Lord MaulTM en zijn loyalistische supercommando's, of hun favoriete personages mixen en matchen om hun eigen teams te vormen. 
• Strijd: In het spel Shatterpoint gebruiken spelers de speciale vaardigheden en uiteenlopende gevechtsvaardigheden van hun personages om het verloop van de strijd te bepalen terwijl ze tegen elkaar racen om dynamisch evoluerende missiedoelen te voltooien.


Weergave:

Geen producten