Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt


Bezig met laden...
Warhammer Quest: Blackstone Fortress

Warhammer Quest: Blackstone Fortress

135,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)
Warhammer Quest: Cursed City

Warhammer Quest: Cursed City

150,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Pre-Order

(0)

Warhammer Quest is een avonturenspel, gemaakt door Games Workshop, een Brits bedrijf dat bekend staat om zijn oorlogsspellen met miniaturen. Het werd voor het eerst uitgebracht in 1995 en heeft sindsdien een trouwe aanhang gekregen.

Het spel speelt zich af in de fantasiewereld van Warhammer, waar spelers de rol aannemen van een groep helden die kerkers moeten verkennen, tegen monsters vechten en queesten voltooien. Het spel is coöperatief, wat betekent dat alle spelers samenwerken om uitdagingen en obstakels te overwinnen.

Elke speler kiest een personage met unieke vaardigheden, zoals een dwergenkrijger of een elfenmagiër. Naarmate ze vorderen in het spel krijgen ze nieuwe uitrusting en vaardigheden, waardoor hun kansen op succes toenemen.

Het speelbord bestaat uit tegels die verschillende gebieden van de kerker voorstellen. Deze tegels worden willekeurig geplaatst om elke keer dat het spel wordt gespeeld een unieke kerker te creëren. De spelers bewegen hun personages over het bord, ontdekken nieuwe gebieden en komen monsters en andere gevaren tegen.

Gevechten in Warhammer Quest worden beslecht met dobbelstenen en een reeks regels die rekening houden met factoren als wapentype, bereik en kracht. Spelers moeten strategie en teamwerk gebruiken om de vijanden die ze tegenkomen te verslaan.